Strategie surpriză abordată de Lemnaru la „Insula de 1 milion”! S-a autonominalizat alături de 2 colegi de tabără, plus un altul de la Sudici! Ce reacție au avut Vesticii

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mar 2024, 21:52

Strategie surpriză abordată de Lemnaru la „Insula de 1 milion”!

Sursa: Sursă Kanal D

Lemnaru a anunțat nominalizările din ediția a cincea, folosind o strategie surpriză pe „Insula de 1 milion”.

Lemnaru Iulian s-a folosit de o strategie surpriză atunci când a ales să facă nominalizările, lucru care i-a luat prin surprindere pe concurenții de pe „Insula de 1 milion”. Când au văzut cine au fost cei nominalizați, concurenții au decis să îl felicite și să îl aplaude.

Lemnaru strategie surpriză la nominalizările de pe „Insula de 1 milion”

Lemnaru a venit cu o strategie surpriză atunci când a anunțat nominalizările pentru ediția a cincea de sâmbătă, 24 martie.

Concurenților nu le-a venit să creadă când s-au uitat pe tabelul nominalizărilor și au început să îl aplaude frenetic și să îl felicite pe acesta, mai ales că nu se așteptau la o asemenea decizie.

Cei patru nominalizați din această ediție au fost Lemnaru, Diana, Alin și Blondu.

„Astăzi jucăm și noi!” a anunțat bucuros Lemnaru.

Citește și: Cine este Lemnaru Ștefan Iulian, tik-tokerul de la "Insula de 1 Milion": Fostul iubit al Andrei Gogan își dorește să câștige bani pentru a-i dona în scopuri caritabile

Diana a intervenit spunând că: “Am vrut să le arătăm sudicilor că nouă nu ne este frică să jucăm, că jucăm cu bucurie și mândrie.”

Blondu a fost încurajat de către colegii săi, iar concurenții din tabăra vesticilor i-au pus gând rău acestuia, sperând că măcar unul dintre ei va reuși să îl învingă și să

îi ia brățările.

“Nu am cum să îl las pe Raul să vadă că las brățările fără ca măcar să lupt cu tot ce am în mine.”, a anunțat Blondu plin de optimism, mai ales că acesta a avut de apărat două brățări.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lemnaru a vorbit despre planul său precizând că “Sunt 25% șanse ca Blondu să iasă câștigător. Dacă el iese câștigător și obține trei brățări, asta nu este o problemă, pentru că noi ne-am asumat acest risc să pierdem o brățară, dar putem să câștigăm două. Câștigul ar fi imens față de pierdere.”

Diana: “Știm că îl vom face pe Blondu cel mai puternic de la sudici dacă câștigă el, dar sunt trei la unu.

Eu zic că sunt șanse destul de mari ca să îl batem.”

Totuși, Blondu nu s-a lăsat descurajat și a ținut să precizeze că: “Gândul lor o să fie să vină după brățările mele dragi, în prima rundă și în a doua rundă cu speranța că o să piardă. Diana este doar în cazul în care trebuie să cadă cineva de la ei.”

Citește și: Cine este Diana Gomoi, concurentă la ''Insula de 1 milion'': Își dorește să îl cunoască pe Cristiano Ronaldo

Alin în schimb a fost de părere că nu va fi nimeni sacrificat, cu atât mai mult nu Diana va fi cea sacrificată în această ediție cu numărul cinci.

Emoțiile au început să crească printer concurenți, în așteptarea probei care va decide câștigătorul acestei ediții de pe „Insula de 1 milion”.