STREA ZILEI: Uite ce meniu are Adrian Nastase in inchisoare! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:24

A fost ieri in vizita, a venit si astazi! Fiul cel mare al lui Adrian Nastase, Andrei, nu a putut sta prea mult departe de tatal sau.

 A batut din nou la portile inchisorii. Ieri, nu i-a adus nimic de mancare, ci un televizor si cateva carti- hrana pentru suflet si nu pentru trup. Astazi i-ar fi adus un colet. Ce mananca Adrian Nastase, stiut fiind ca este bolnav de diabet si cu un organism obisnuit numai cu bucate fine?

In jurul pranzului, e forfota mare in bucataria penitenciarului Rahova. In cazanele mari, se invarte ciorba si pregateste felul doi. Pentru
ca are diabet, Adrian Nastase are un meniu special. 5 mese pe zi. Am aflat, exact, care este meniul zilei de astazi.

Dimineata, lapte, paine, margarina si un ou, la gustare din nou aceeasi margarina si paine. Imediat vine pranzul cu supa de galuste, tocanita de legume si carne de vita. pe seara, gustare: salam cu paine. Iar la cina: gris cu lapte. Si nu e tot. Inainte de culcare, fostul premier al Romaniei mai bea o ceasca cu ceai si paine unsa cu margarina.


Sa nu credeti ca mancarea dupa gratii nu e buna. E de-a dreptul delicioasa. Ne exemplifica bucatarul. E mandru ca gateste pentru un om important si isi da toata silinta. Printre cei care pregatesc mancarea zi de zi la Penitenciarul Rahova se afla si un bucatar musulman.