Streinu Cercel a rabufnit: "Nu veti primi acest raspuns. Nu este pentru media."

Author: L.S.

Adrian Streinu Cercel a rabufnit cand HotNews a solicitat informatia potrivit careia IPS Pimen este tratat de coronavirus cu plasma cu anticorpi de la pacienti vindecati.

IPS Pimen este internat de mai mult de două săptămâni la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, al cărui manager este Adrian Streinu Cercel. El este tratat în acest moment în secția de Terapie Intensivă a spitalului.

Adrian Streinu Cercel a rabufnit

Adrian Streinu Cercel a răbufnit marți, în momentul în care HotNews.ro a solicitat Grupului de Comunicare Strategică să confirme sau să infirme informația obținută pe surse medicale, potrivit căreia IPS Pimen se numără printre primii români bolnavi de coronavirus tratați cu plasmă cu anticorpi de la pacienți deja vindecați:

" Nu veți primi acest raspuns pentru că nu este pentru media. Decizia terapeutică aparține medicului curant și nu media. Încetați să mai chestionați deciziile terapeutice. Lăsați doctorii să-și facă treaba! Stop Stop Stop mesajelor cu iz medical! Jenant! Vă rog să respectăm drepturile pacientului, oricine ar fi acesta, conform GDPR. Toti pacienții eligibili vor primi ajutorul nostru necondiționat. Voi opri aici această conversație, vă mulțumesc pentru întelegere, o seara bună."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Reactia profesorului Streinu-Cercel dupa ce a fost demis: "Am fost tinta unor atacuri fara precedent"

Citeste si: Streinu-Cercel a spus cand se va termina pandemia si cand vom avea vaccin

Citeste si: Ultima ora! Profesorul Streinu-Cercel, demis de Nelu Tătaru din comisia anti-COVID