Stresul si caldura au transformat vacanta Cristinei Spatar intr-un cosmar!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

A depasit momentul cu bagajul si, in sfarsit, putea rasufla usurata, doar ca sortii nu au fost nici acum de partea ei. Sa fie devina stresul si caldura pentru reactiile Cristieni Spatar din prima zi petrecuta in Malta?

Bagajul a fost gasit, momentul ingrozitor este depasit deci,Cristina Spatar, s-ar putea bucura in sfarsit de minunatele peisaje din Malta! Prima zi de filmare a videoclipului, o zi linistita care nu pare sa prevesteasca intamplarile incredibile ce aveau sa se petreaca la cateva minute distanta.

Nervii si stresul primei zile de filmare isi spun cuvantul. Vrea sa iasa totul perfect asa ca este atenta la fiecare detaliu! Cristina Spatar este o perfectionista, de aceea vrea sa arate impecabil.

Cu Adi, hair stilistul ei, lucreaza de 11 ani, dar, tot vrea ca ea sa dea ok-ul final. Caldura, emotiile si nerabdarea de scoate hitul verii 2014 isi pun cuvantul.

E tratata ca o Regina! Machiaj perfect, coafura cu bucle bine definite, totusi, ceva o nemultumeste. Cristina nu vrea ca nici macar o suvita de par sa fie altfel decat la locul ei. Intr-un sfarsit, diva este multumita de look-ul ei.

Acum e momentul sa inceapa filmarile videoclipului alaturi de Don Baxter. Prima zi de filmare a videclipului in insorita Malta s-a terminat, dar nu si peripetiile divei. Continuarea aventurilor, martea viitoare, tot aici, de la ora 19.00, la Stirile Kanal D!

##VIDEO115764##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.