Strident sau natural? Iata o serie de celebritati care au incercat diverse tipuri de machiaj! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 15:50

Machiajul este foarte important atat pentru vedete cat si pentru femeile obisnuite, de aceea est foarte important ca aplicarea lui sa fie una care sa scoata in evidenta trasaturile fetei.

Exista mai multe tipuri de machiaj, iar acestea sunt alaese in functie de ce are mai bun de scos in evidenta femeia respectiva, acest lucru fiind valabil si atunci cand discutam despre vedetele intenationale.

 

De-a lungul timpului celebritatile au incercat tot felul de stiluri de machiaj, in functie de locatie si de vestimentatia aleasa pentru evenimentul respectiv. Asa ca, mai jos va prezentam o serie de celebritati surprinse de paparazzi atat cu un machiaj strident cat si cu unul natural.

Voua cum vi se par mai dragute? Vezi GALERIE FOTO

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.