Strigat de durere sfasietor! Mama lui Alexis Matache, distrusa dupa tragedia din clubul Colectiv: "Suntem goi si pustiiti. Cu ce a gresit copilasul meu iubit si drag?"

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 05:35

Alexis Matache avea doar 26 de ani si toata viata inainte. Era o tanara care molipsea cu pofta sa de viata si cu energia care o caracteriza.

Duminica, insa, tanara a pierdut lupta cu viata devenind cea de-a 30-a victima a tragediei din clubul Colectiv. Mama lui Alexis si-a gasit puterea de a-si striga durerea pe contul de socializare.

"In 3 zile m-am rugat la toţi sfinţii din lume împreuna cu foarte multe persoane. Unde a fost Dumnezeu? Cu ce a greşit copilaşul meu iubit si drag?"


"Cel mai bun si iubitor copilaş din lume.
Fetita noastră vesela si plină de viaţa.Suntem goi si pustiiti. Ne-au nenorocit singurul copil sufletul si inima noastră. Criminalii trebuie sa plătească", a scris femeia.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.