STRIGATOR LA CER! Angajatii unei primarii si-au MARIT SALARIILE, pe motiv ca au nevoie de spor de TOXICITATE din cauza radiatiilor de la calculator VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 05:30

"Asta ne mai lipsea!" , si-au spus localnicii, cand au aflat ca alesii lor isi maresc salariile cu 15%.

Au toate motivele, sustin cei din urma. Chiar secretarul comunei a venit val-vartej la primarie, cu un set de masuratori la subrat si a stabilit ca angajatii primariei din comuna Zanesti, judetul Neamt, au fost supusi unui grad de radiatii din cauza ca lucreaza pe calculator.

Cu alte cuvinte, cei care lucreaza in institutie pot fi imbolnaviti de un dusman ascuns si anume, radiatia. Radiatia de la calculatoare, telefoane si, de ce nu, de la copiator.
Intitial, unii consilieri au crezut ca e o gluma. Apoi s-au enervat.

Sa fi gasit secretarul o portita legala pentru marirea de salarii? Deocamdata, ramanem doar cu intrebarea. Dar stiti care e partea incredibila? Ca toti, dar absolut toti angajatii, vor primi sporul cu pricina: asta inseamna si femeia de serviciu, dar si, atentie, paznicii, chiar daca n-au calculator. Ati mai pomenit asa ceva? Fireste, initiava a nascut razboi intre consilieri.


Ca sa demonstreze cat de serioasa e situatia, o functionara a tinut sa-si spuna necazul. Sufera, pentru ca radiatiile la care este expusa zilnic, i-au distrus vederea. Oamenii sunt foc si para! Pai salarii marite le trebuie functionarilor, cand locul in care stau e sat fara caini? Pentru ca n-au nici macar un politist local, oamenii trebuie sa stea singuri la panda si sa se fereasca de hoti.
La Stirile Kanal D, v-am aratat chiar zilele trecute cum intr-o singura seara, o casa a ramas fara portile de fier, iar un localnic fara cei 33 de porumbei din cauza hotilor.

Nimic din ce-si doresc localnicii n-a contat! Proiectul a fost votat de majoritatea consilierilor. Si a trecut. De la 1 mai, toti angajatii vor primi, la salariu, cu 15% mai multi bani. Cat despre dorinta oamenilor, secretarul comunei spune ca, deocamdata, nu sunt bani pentru infiintarea unui sediu de politie locala.





 

Taguri: