STRIGATOR LA CER! Asistati social au venit cu masina personala sa isi ridice ajutoarele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 12:05

Ati mai pomenit asa ceva?

Ce poate fi mai revoltator decat sa stii ca altii rabda de foame, in vreme ce unii par sa-si umple masa de sarbatori cu bucate necuvenite? Cat ai zice peste, coada saraciei, din fata cantinei sociale, s-a tranformat in coada la taxiurile venite sa-i transporte pe presupusii sarmani. Incarcati cu traiste pline de alimente gratuite, saracii inchipuiti n-au avut bani sa-si cumpere drob, oua si cozonac de Paste. In schimb, au devenit grosi la punga la plecarea inspre case.
Au platit curse pe care, teoretic, nu si le-ar fi permis.

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Nici pomeneala! Baietii din imagine, numai buni de munca, intrec culmea tupeului. Imbracati bine, tinerii incarca plasele ticsite cu produse luate pe degeaba unde credeti? In masina personala. Din pacate, exemplul lor nu este o exceptie. Cu ochelari de soare pe ochi, cu lant de aur la gat si imbracata sumar, domnisoara din imagine n-are nimic de-a face cu profilul omului necajit.
Priviti doar la ce masina isi duce oala plina cu mancare calda, proaspata, de la cantina.

Prinsi in flagrant, nevoiasii de ocazie au gasit repede o scuza. Matusa, unchiul sau vecinul sunt bogatii binefacatori care ii ajuta sa ajunga la destinatie, in timp ce ei n-au dupa ce bea apa. Printre ei s-au aflat si oameni care ar muri de foame fara alimentele primite de pomana. N-au nici macar ban de bilet.
Asta inseamna saracie!

Ne-am intrebat, fireste, de unde discrepanta dintre acesti sarmani. Raspunsul l-am gasit la primarie: in registrele de acolo, beneficiarii au venituri sub 500 de lei pe luna. In realitate, ar castiga bani frumosi din munca la negru.

Primaria a alocat de la bugetul local aproape noua mii de euro pentru sase sute de pachete de Paste. Initiativa este laudabila, nimic de zis, doar ca multe dintre sacosele burdusite cu bunatati nu par sa ajunga in mainile celor cu adevarat nevoiasi.
Trist este ca sarmanii cu adevarat in nevoie rabda de foame de sarbatori.


 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.