STRIGATOR la CER! Cinci copii au fost hraniti cu excremente umane

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:33

Asa arata acesti copilasi! Exagerat de slabi, bolnavi si suferinzi.

 Bietii micuti sufera de foame de cand s-au nascut si traiesc mai rau decat animalele. Fara curent electric, fara caldura si fara apa.

Priviti-o pe aceasta fetita! Ati spune ca e nou nascuta. Din cauza chinului la care a fost supus, bietul copilas arata infiorator, desi are cinci luni.

Este incredibil, dar sarmanii copilasi au ajuns sa manance …excremente umane! Cei care au anuntat autoritatile au fost vecinii, ingoriziti de ce trebuie sa indure zilnic cei cinci copii. 


Mama micutilor neaga insa tot ce sustin vecinii, desi autoritatile au vazut cu ochii lor. Cand si-a vazut copiii luati, tatal a izbucnit in lacrimi. Amandoi parintii se plang ca nu au bani, dar bautura si tigarile nu le lipsesc din casa, spun vecinii. 

In urma cu o saptamana, locuinya le-a luat foc, iar baiatul de 9 ani a fost salvat in ultima clipa de fratiorul mai mic.
Se pare ca incendiul a izbucnit din cauza unui alt copil, care, mult prea flamand, a incercat sa caute ceva de mancare, cu lumanarea.

Patru dintre frati au fost dusi intr-un centru de plasament, unde, in sfarsit, vor avea parte de un pat si de o mancare calda. Cel de-al cincilea a fost internat separat, intrucat sufera de autism.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.