STRIGATOR la CER. Si-a tinut mama moarta in casa timp de doua luni ca sa-i incaseze banii de pensie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Este incredibil ce au ajuns sa faca unii pentru bani! Un aradean si-a tinut mama moarta in casa timp de aproximativ doua luni pentru a-i putea incasa pensia

Barbatul spune, insa, ca isi iubea mama atat de mult incat n-a vrut sa o ingroape. Batrana avea 73 de ani si a fost vazuta ultima data in luna ianuarie. Atunci, postasul i-a inmanat pensia personal. De luna trecuta, insa, postasul nu a mai vazut-o.

Dupa doua luni, mirosul intepator a fost simtit de angajatii unei companii de pompe funebre care si-au dat seama ca femeia ar putea fi decedata, asa ca au sunat la politie.

Fiul femeii sustine ca nu a anuntat decesul mamei sale nu pentru ca ar fi vrut sa-i incaseze pensia, ci pentru ca a iubit-o prea mult si nu a vrut sa se desparta de ea.

Politistii au incercat, ieri, sa il audieze pe barbat, insa acesta a adormit cu capul pe masa asa ca l-au rechemat astazi. Femeia va fi inmormantata crestineste dupa efectuarea necropsiei. Politistii vor sa afle daca ea a decedat din cauze naturale sau nu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO135071##

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?