STRIGATOR LA CER! Un pensionar a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a vazut factura la intretinere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 12:05

Plata intretinerii te poate baga in mormant! O familie a simit cum pica cerul pe ei cand au citit tabelul cu factura de intretinere!

Suma, cat pentru trei ierni geroase, l-a amutit insa la propriu pe sotul ei, veteran de razboi. Si asa paralizat si bolnav ca vai de el, sarmanul batran a facut un soc in momentul in care sotia i-a spus ca au de platit, numai pentru incalzire, 2.542 de lei. Omul a avut nevoie de ingrijirile medicilor.

Cu lacrimi in ochi, femeia cauta cu disperare ajutor. La ce sa mai renunte? De unde sa scoata atat amar de bani? Amandoi sotii sunt pensionari si nici in cinci vieti nu si-ar putea permite sa plateasca asa sume exorbitante.
In vremurile de acum, oamenii au ajuns sa taie de la mancare si sa se culce flamanzi, doar ca sa aiba bani de medicamente.

Familia Ceausu e singura dintr-un bloc de patru etaje care mai e bransata la sistemul centralizat de incalzire. Satui sa plateasca peste masura la intretinere, vecinii lor s-au debransat in masa. In vreme ce ei au de platit cel mult 152 de lei, la intretinere, greul a picat pe umerii celor care au ramas la CET.
Cei doi soti nu sunt singurii care trec prin cel mai negru cosmar. Alte doua familii, din blocurile vecine, au patit acelasi lucru.

Presedintele asociatiei sustine ca nu-i mai ramane decat sa se duca, din nou, sa bata la usile lor ca sa-i convinga sa se debranseze. Altfel, facturile mari vor continua sa curga. Cum s-a ajuns la facturi atat de aberante? E simplu: cele trei familii platesc, pe langa caldura efectiva, pierderile de pe coloana.
In Arad, gigacaloria costa 290 de lei, insa aproape 50% dintre aradeni au ales sa se debranseze de la sistemul centralizat. Cu alte cuvinte, cei care nu se debranseaza, suporta pierderile din buzunarul propriu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.