Studenta criminala, Carmen Bejan, insista sa nasca in libertate! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:07

De cand a ramas insarcinata, Carmen Bejan nu isi mai gaseste linistea.

A cerut de doua ori magistratilor sa fie eliberata pentru a naste dincolo de gratii, dar a fost refuzata. Ca atare studenta criminala a inaintat o scrisoare judecatorului tribunalului arad in care vorbeste despre viitorul fetitei pe care o va aduce pe lume in cateva luni. Scrisoarea, de doua pagini si jumatate, este structurata pe capitole si se vrea a fi un strigat de disperare.

In primul rand imi fac griji pentru sanatatea copilului meu, atat fizica, precum si psihica.
Sarcina este o stare foarte delicata, atat pentru mama, cat si pentru copil(...) De cand am ramas gravida singurele medicamente care mi-au fost date de penitenciar au fost 10 comprimate filmate de calciu, in rest, tot ce am avut nevoie a trebuit sa imi cumpar din banii din cont, bani proprii. Daca nu aveam bani, ce faceam? Sau nu ii pasa nimanui de viitorul copilui?

De cand a ramas insarcinata parintii vin mai des la carmen si ii aduc mancare dar si haine, pentru ca masurile se modifica de la o luna la alta.
Chiar daca a comis o crima cu sange rece, tatal spune ca o va sustine pana la capat.

In puscarie, Carmen este sustinuta si de iubitul sau, tatal copilului. Claudiu Satran a scris si el cateva randuri catre judecator, doar doar cineva se va lasa convins.

„Suntem constienti de greselile pe care le-am comis, atat eu, cat si logodnica mea, greseli pentru care am platit si vom plati toata viata noastra, dar copilul care se va naste este nevinovat si nu merita sa se nasca si sa isi traiasca primul an din viata in puscarie.
Acest copil este rodul relatiei noastre de dragoste si al unei iubiri curate, nicidecum un bilet de iesire din penitenciar, asa cum se speculeaza în presa".


La sfarsitul acestei luni, Carmen mai are o sansa. Pe 26 martie, cu o zi ca iubitul sau sa fie pus in libertate, judecatorii curtii de apel timisoara vor analiza cerearea decide daca studenta criminala va naste sau nu in libertate.