Studenta criminala si iubitul s-au casatorit in inchisoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:42

Emotionat si abia iesit din inchisoare, Claudiu era pregatit sa se intoarca acolo.

 De dimineata, Carmen Bejan a devenit oficial doamna Shatran. Mirele s-a ocupat inca de ieri de toate pregatirile, pentru ca, spune el, este cea mai importanta zi din viata sa. 

Viitorul mire a fost ieri la manichiura si a ales cu grija costumul, camasa si cravata pe care le va purta la cununie. Si-a facut timp sa treaca si pe la biserica si sa se inchine..Si-ar fi dorit ca nunta sa fi avut loc in libertate si sa ii ofere lui carmen verigheta, dar regulile din penitenciar nu permit acest lucru.


La nunta din penitenciar au avut acces doar cîteva rude ale mirilor. Invitatii au ramas alaturi de ei o ora dupa momentul casatoriei. Mai apoi tinerii insuratei s-au retras in camera intima pentru 24 de ore. Una dintre surprizele pregatite de Claudiu pentru viitoarea sotie, a fost placinta cu varza, la care Carmen ar fi poftit foarte mult, în ultimele zile…Cat priveste iubirea dintre ei, e cat se poate de reala, spune el.


Nunta a avut loc in clubul penitenciarului si a fost supravegheata indeaproape de lucratori ai serviciului de educatie si asistenta psiho-sociala, pentru ca mireasa sa se simta cît mai libera. De la petrecere nu au lipsit sucurile, prajiturile si tortul, iar mireasa a fost imbracata cu o rochie albastra.