Studenta de la Litere din Iași, dispărută în urmă cu două săptămâni, a fost găsită. Unde se afla tânăra

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mai 2023, 08:43

Din fericire, Maria a fost găsită în viață, după zile întregi de căutări

Sursa: observatornews.ro

Maria, studenta din Iași de la Litere, a fost găsită, după două săptămâni de când a fost dată dispărută. Familia fetei s-a temut de ce este mai rău, crezând că cineva a răpit-o.

Maria, studenta din Iași de la Litere, a fost găsită. După două săptămâni intense de căutări, autoritățile au identificat-o.

Studenta de la Litere din Iași a fost găsită, la două săptămâni de la dispariție

Din fericire, Maria a fost găsită în viață, după zile întregi de căutări. Familia și apropiații s-au temut de ceea ce este cel mai rău, deoarece și comportamentul ei se schimbase foarte mult în ultima perioadă.

Potrivit autorităților, Maria a fost găsită ieri, 23 mai, la 13 zile de când dispariția ei a fost sesizată. Polițiștii din Iași continuă cercetările, pentru a clarifica întreaga situație. Conform Ziarul de Iași, Maria a fost găsită pe teritoriul Republicii Moldova. Poliția încă nu a confirmat informația, dar urmează să stabilească modul în care lucrurile s-au petrecut.

În dimineața zilei în care a dispărut, aceasta le-a spus părinților săi că pleacă la facultate, dar seara, când ar fi trebuit să se întoarcă, nu a mai venit acasă.

Citește și: Maria, studenta la litere din Iași, a fost dată în urmărire internațională. Tânăra este de negăsit de pe 10 mai

Rudele și cunoscuții Mariei au precizat că tânăra era o fire extrem de timidă și de introvertită, dar, în ultima perioadă, era din ce în ce mai tăcută, mai mult decât era în mod obișnuit. Cu toate acestea, nu a vorbit cu nimeni despre perioada cu pricina și nici nu a spus dacă ceva o macină.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Părinții Mariei susțin că aceasta și-a premeditat fapta

Conform sursei menționate anterior, părinții le-au povestit anchetatorilor faptul că Maria și-ar fi premeditat fapta, întrucât aceasta și-ar fi luat la revedere atât de la aceștia, cât și de la ceilalți membri ai familiei.

Mai mult decât atât, Maria ar suferi de AD/HD, o boală a deficitului de atenție și a hiperactivității. Cu o seară înainte de a dispărea, și-ar fi chemat mama și mătușa, pentru a sta de vorbă cu ele și, în ultimele luni, nici cursurile de la facultate nu le-ar mai fi frecventat.

„Marţi dimineaţa, în jurul orei 06:00, a plecat la facultate.

A spus ea că merge mai devreme, să se întâlnească cu colegii. Mi-a spus că are ore până la 8, cu pauze. Seara, după ora 8, a fost ultima dată când tatăl ei i-a dat un mesaj cu «Ce faci?». A răspuns că «Bine». Şi, la puţin timp, s-a închis telefonul. Şi, de atunci, nu are telefonul deschis”, a spus Daniela Gheorghiu, mama fetei, conform observatornews.ro.

Citește și: O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Cu doar câteva minute înainte, mama ei i-a adus micul dejun

Verișoara Mariei, Ioana Cosma, a precizat că, în ultima perioadă, Maria își căuta un loc de muncă, ceea ce i-a făcut pe apropiați să creadă că aceasta s-ar fi lăsat păcălită de o ofertă neadevărată.