Studentii iau ATITUDINE. Fac PLANGERE PENALA nemultumiti de conditiile mizere din camine

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 03 oct 2020, 08:20

Protest risipit rapid de jandarmi in fata Parchetului din Bucuresti! Dar ce cautau studentii in fata parchetului?

Ne spun chiar ei: „ De 3 ani sunt in camin, dar conditiile sunt foarte proaste. In camere este mucegai. Nu am venit aici, sa ma imbolnavesc! Sunt din Camerun. Cand incerci sa intrebi ce se poate face pentru a rezolva, ti se spune doar, asta este, asta-i Romania! ”. Un alt tanar il completeaza: „ Usile sunt la fel de de proaste, cad pe tine, cabinele de dus sunt fara usi.

Deci, nu este nimic, nu s-a renovat aproape nimic ”.

Satui de conditiile in care sunt nevoiti sa traiasca in caminele de stat, mai multi studenti au depus plangere penala impotriva conducerii Universitatii: „ Poti sa aluneci foatre usor, pentru ca balteste apa. Foarte important de mentionat, baie renovata, fara usa, deci, cabina de dus care nu are usa ”. In plus: „ Pentru ca am aparat drepturile studentilor am fost amenintat cu exmatricularea de catre conducerea Facultatii de Litere intr-un comunicat, pe care l-a postat aceasta pe site-ul Facultatii de Litere ”, mai

spune unul dintre studenti.

Am cerut si un punct de vedere oficial al reprezentatilor Universitatii Bucuresti. Raspunsul? „ Pozitia Universitatii din Bucuresti referitoare la aceasta situatie va fi facuta publica maine, dupa sedinta de Senat in care se vor discuta punctele expuse in scrisoarea deschisa adresata de SSUB Senatului Universitatii din Bucuresti ”.

##VIDEO124500##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.