Studenții Mioarei Roman, mesaje după moartea acesteia. Cum se comporta fosta soție a lui Petre Roman cu oamenii: „Oftam când o vedeam”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 feb 2024, 15:42

Studenții Mioarei Roman, mesaje după moartea acesteia. Cum se comporta fosta soție a lui Petre Roman cu oamenii: „Oftam când o vedeam”

Sursa: arhivă

Mioara Roman a fost o adevărată „lady”, susțin chiar unii din studenții acesteia. Mama Oanei Roman s-a stins din viață vineri, 23 februarie 2023, în urma unui stop cardio respirator.

Mioara Roman a fost o femeie distinsă și a stârnit simpatice în rândul celor care au cunoscut-o.

Studenții Mioarei Roman, mesaje după moartea acesteia

Studenții Mioarei Roman au aflat cumplita veste despre trecerea în neființă a ceea ce a fost îndrumătoarea lor și o distinsă doamnă, care avea respect față de toată lumea, deși era celebră.

Oana Roman a distribuit recent un mesaj de la una dintre studentele Mioarei Roman.

Se pare că fosta soție a lui Petre Roman nu doar că era frumoasă, dar avea o eleganță aparte, resimțită și în atitudinea sa față de cei din jur.

Citește și: Ce fotografie emoționantă a postat Oana Roman pe Facebook la scurt timp după ce a anunțat că mama sa, Mioara Roman, a murit

„Eram cândva acum vreo 10 ani poate, într-o farmacie în zona Beller.

Am auzit în spatele meu un „Bună ziua” spus răspicat, distins. Era doamna Mioara Roman. A salutat pe toată lumea cu discreție, știa că este cunoscută, însă cu o normalitate de om matur. L-a întrebat pe paznic cum se mai descurcă, le-a zis farmacistelor câteva cuvinte frumoase, a cumpărat ceva și a plecat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a ieșit, eu și farmacistele am oftat de admirație. La facultate, eu și colegele mele la fel oftam când o vedeam. Noi eram la franceză-română și știam de la colegele de la arabă atâtea povești despre ea. Chiar era o Lady. Am avut bucuria să mă intersectez de atâtea ori cu doamna Mioara Roman, uneori la facultate și uneori prin oraș. O femeie de o distincție cum nu am mai văzut, cu un bun simț și un respect față de studenții ce o salutam, deși nu ne era profesor tuturor.

Dumnezeu să o odihnească și vouă, familiei, să vă aducă alinare,” a fost mesajul uneia dintre studentele care a cunoscut-o pe Mioara Roman.

Mioara Roman a murit la vârsta de 84 de ani

Fosta soție a lui Petre Roman urma să împlinească 84 de ani, însă îngerii au urcat-o la cer mai devreme.

Mioara Roman s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator, aceasta suferind de mai multe probleme de sănătate.

Citește și: Primele declarații ale Oanei Roman, după moartea mamei sale: „Ieri era bine” Mioara Roman a suferit un stop cardio respirator

Deși Oana mărturisea că starea de sănătate a mamei sale părea una bună, se pare că Mioara Roman a murit în somn, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita.