Studentul la Medicină Tudor Vinţ, concurent la cea de-a zecea ediţie a emisiunii-concurs "Vrei să fii milionar?” de la Kanal D, îşi doreşte să cheltuiască milionul cu "fetele”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:55

Tudor Vinţ a ajuns în ediţia precedentă la pragul de 3 000 de lei

Tudor Vinţ, concurentul care în ediţia precedentă a show-ului "Vrei să fii milionar?” a ajuns până la pragul de 3 000 de lei, îşi continuă mâine, 14 septembrie, cursa pentru marele premiu de 1 milion de lei. Tudor Vinţ are 23 de ani, locuieşte în Baia Mare şi este student în Oradea, la Facultatea de Medicină.

Tudor Vinţ, primul concurent al ediţiei Vrei să fii milionar?” de mâine seară, susţine că este amorezat de fotbal şi că îşi doreşte să cheltuiască milionul împreună cu "fetele”.
Dacă va reuşi să îşi îndeplinească obiectivul expus, în glumă, la "Vrei să fii milionar?” şi va primi de la Virgil Ianţu cecul de 1 milion de lei, vom afla mâine seară, la Kanal D, într-un show care dovedeşte că românii sunt deştepţi.

Nu rataţi mâine, de la ora 20.00, la Kanal D, o ediţie "Vrei să fii milionar?” în care cunoştinţele de cultură generală, tensiunea unor alegeri dificile, spontaneitatea şi umorul fac un adevărat spectacol.


Emisiunea "Vrei să fii milionar?” este difuzată în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.




 

Taguri: