STUDIU - Una din 10 persoane au aventuri romantice la birou, dupa petrecerile de Craciun!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:27

Petrecerea de Craciun din cadrul firmei este in mod traditional un party in care toata lumea renunta la inhibitii si uneori se lasa purtati de val. Si daca pentru unii inseamna asta pentru cei casatoriti poate fi chiar finalul casniciei, daca ajung sa fie prea zburdalnici cu partenerii de la birou.

Una din 10 persoane din Marea Britanie au fost sanctionate disciplinar sau schimbati din functie din cauza comportamentului inadecvat avut la petrecerile anuale cu personalul, cel putin asta reiese dintr-un sondaj efectuat recent.

 

Aproape jumatate (46%) au admis ca au avut probleme disciplinare deoarece au avut relatii cu cei de la serviciu. Unul din trei au recunoscut ca au facut sex cu un coleg in noaptea petrecerii de Craciun.

Putin peste jumatate au declarat ca s-au sarutat pasional cu seful sau colegul la petrecerea de firma.

 

Sondajul a fost facut pe 4.800 de barbati si femei, de unde a iesit la suprafata faptul ca majoritatea celor care au facut astfel de lucruri sunt casatoriti.

 

Au mai descoperit si ca 52% din femei si 44% din barbatii intervievati au avut o aventura la munca si ca majoritatea lor au inceput la petrecerea de Craciun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Noel Biderman, fondatorul asheymadisor si cel care a comandat sondajul a constatat ca aventurile la birou ar trebui evitate deoarece acestea se pot transforma de multe ori in ceva acru, ruineaza reputatia si poate duce chiar la pierderea

locului de munca. 

 

Sursa: DailyMail