Su Burcu Yazgı Coşkun a strălucit pe covorul roșu. Rochia pe care a purtat-o Asiye din serialul „Totul pentru familia mea” a atras toate privirile

Author: Amalia Georgescu

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”

Sursa: instagram Su Burcu Yazgı Coşkun

Su Burcu Yazgı Coşkun a participat la o gală unde a fost premiată, iar îndrăgita actriță a reușit să atragă toate privirile. Ce rochie a ales să poarte Asiye din serialul „Totul pentru familia mea”?

Cei care o urmăresc în mediul online pe actrița Su Burcu Yazgı Coşkun au avut ocazia să o vadă într-o altă ipostază față de cea cu care erau obișnuiți până acum. Asiye din serialul „Totul pentru familia mea” a fost premiată la o gală din Turcia, iar special pentru acest eveniment a ales să poarte o rochie spectaculoasă. Cum s-a fotografiat actrița?

Asiye din serialul „Totul pentru familia mea”, mai elegantă ca niciodată 

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care o interpretează pe Asiye în serialul „Totul pentru familia mea”, a reușit să își impresioneze prietenii de pe instagram. Actrița în vârstă de 17 ani a fost premiată în cadrul unei gale, iar pentru acest moment important din cariera sa, Su Burcu Yazgı Coşkun a îmbrăcat o rochie cu adevărat specială și care i-a pus silueta în evidență.

Su Burcu Yazgı Coşkun a optat pentru o rochie într-o nuanță de auriu, cu un corset care i-a accentuat talia și bustul.

Rochia cu o crăpătură generoasă pe picior, lungă până în pământ și cu aplicații strălucitoare a ajutat-o pe tânăra actriță să fie o adevărată apariție pe covorul roșu. La această ținută, actrița Su Burcu Yazgı Coşkun a asortat și o pereche de sandale discrete, tot într-o nuanță de auriu. Dacă rochia a fost una spectaculoasă, Asiye din serialul „Totul pentru familia mea” a ales un machiaj discret și și-a lăsat părul ondulat, așa cum este el natural. 

Se pare că ținuta i-a purtat noroc actriței Su Burcu Yazgı Coşkun. În cadrul evenimentului, aceasta a obținut două premii importante și cu care se mândrește.

„Sunt încântată să plec acasă, în această seară, cu 2 premii. Mulțumesc mult tuturor celor care au făcut ca steaua mea să strălucească”, este mesajul pe care actrița Su Burcu Yazgı Coşkun l-a postat pe contul personal de instagram, alături de mai multe fotografii de la eveniment.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei care o urmăresc pe instagram au reacționat imediat, postarea fiind apreciată de mai bine de 460,000 de persoane. Nu au lipsit nici comentariile, actrița primind multe mesaje în care a fost felicitată pentru reușita ei.

Citește și: Asiye Eren din serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare de look. Ce face actrița Su Burcu Yazgı Coşkun atunci când vrea să își surprindă prietenii de pe instagram

Cine este Su Burcu Yazgı Coşkun și câți ani are?

Su Burcu Yazgı Coşkun este o actriță care se bucură de mare succes. Chiar dacă are doar 17 ani, Su Burcu Yazgı Coşkun a început să muncească încă de la o vârstă fragedă, visul ei fiind să devină o actriță iubită și apreciată de public.

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut pe 15 aprilie 2005, în Istanbul, Turcia.

Aceasta a urmat cursurile Pera Fine Arts High School, iar de-a lungul timpului a fost distribuită în mai multe seriale și proiecte cinematografice. În prezent, actrița Su Burcu Yazgı Coşkun dă viață personajului Asiye în serialul „Totul pentru familia mea”, producție turcească care poate fi urmărită la Kanal D de luni până joi, începând cu ora 20:00. 

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Yiğit Koçak atunci când nu se află pe platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.