Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a dat viață personajului Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă recent frumoasa actriță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2024, 00:19

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a dat viață personajului Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a recurs de curând la o transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent renumita actriță!

Burcu Yazgı Coşkun este considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești deoarece a fascinat publicul încă de la prima să apariție pe micile ecrane, pe când avea doar șase ani. În cei aproape 14 ani de activitate pe platourile de filmare, minionă actrița a dovedit un talent desăvârșit, o carisma deosebită și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Asiye, o tânără ambițioasă și curajoasă.

De curând, frumoasa actrița și-a surprins fanii cu o schimbare spectaculoasă de look.

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a dat viață personajului Asiye din serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de look

Burcu Yazgı Coşkun a venit pe lume în anul 2005, în Istanbul, unde a crescut, a studiat și a început să își construiască o carieră de succes încă de la frageda vârstă de șase ani, când a pășit pentru prima dată pe platourile de filmare.

Părinții săi au avut o situație materială modestă la acea vreme însă cu toate acestea au sprijinit-o pe fiica lor și i-au ghidat pașii spre actorie.

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro. Incepand de astăzi, sunt disponibile primele 5 episoade din serialul tău preferat, exclusiv pe Kanald.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

În anul 2011, pe când avea doar șase ani, micuța Su Burcu a debutat pe platourile serialului Farklı Boyut, unde s-a adaptat rapid scenariului și a dovedit o inteligență sclipitoare. În timpul liceului, Su Burcu Yazgı a început să joace în echipa de teatru a școlii și astfel s-a îndrăgostit iremediabil de acest actorie și a dorit să evolueze cât mai rapid și să se bucure de mari reușite.

Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat este producția Totul pentru familia mea, în care întruchipat personajul Asyie, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional și un plus de notorietate la nivel internațional.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

De curând, tânăra actrița Su Burcu Yazgı Coşkun și-a uimit fanii cu o postare de senzație în mediul online, unde este destul de activă mai ales când nu se află într-un proiect de amploare. Frumoasă actrița a publicat imagini inedite în care și-a făcut apariția cu un look schimbat, spre marea încântare a urmăritorilor săi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.