Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care joacă rolul Asiye în serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj, în cea mai recentă vacanță, în Maldive

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2024, 20:52

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe plaja din Maldive! Iată cum arată tânăra fără machiaj! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți!

Su Burcu Yazgı Coşkun are doar 19 ani, însă cu toate acestea miniona actriță este deja considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești, deoarece a cucerit publicul încă de la prima ei apariție pe micile ecrane, pe când avea șase ani. În cei peste 14 ani de activitate pe platourile de filmare, Burcu Yazgı a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune nemărginită pentru domeniul actoriei.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Asiye, o tânără curajoasă. De curând, frumoasa actriță și-a surprins fanii cu o apariție de senzație în mediul online, din vacanță petrecută în Maldive.

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care joacă rolul Asiye în serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa actriță Su Burcu Yazgı Coşkun încă din anul 2022, când a început să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat

viață personajului Asiye, un rol principal dificil și solicitant, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coșkun, tânăra actriță care jucat rolul Asiye în serialul Totul pentru familia mea, a fost cooptată într-un nou proiect de excepție! Iată cine este chipeșul actor care îi va deveni partener de platou

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Când nu se află pe platourile de filmare, tânăra actrița este foarte activă în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație. De curând, Su Burcu Yazgı Coşkun a postat câteva imagini uluitoare, din cea mai recentă vacanță, petrecută în Maldive. Această și-a făcut apariția fără machiaj, iar fanii săi au fost extrem de încântați de frumusețea să răpitoare și de naturalețea uimitoare.

Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița din serialul Totul pentru familia mea, ascensiune spectaculoasă pe plan profesional

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în anul 2005, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație de seama dar și suport necondiționat pentru a-și îndeplini marile vise pe plan profesional, în ciuda situație financiare dificile. Ambițioasă Su Burcu a debutat în anul 2011 pe platourile de filmare, când avea frageda vârstă de șase ani și a dovedit un talent uluitor și o carismă deosebită.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care a dat viață personajului Asiye din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă recent frumoasa actriță

În timpul liceului, Su Burcu Yazgı a început să joace în echipa de teatru a școlii și a dorit să evolueze cât mai rapid. Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat este producția Totul pentru familia mea, în care interpretat rolul Asyie, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional.