Su Burcu Yazgı Coşkun, transformare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la încheierea filmărilor pentru serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță în cea mai recentă ședință foto

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 oct 2024, 15:36
video Foto(4)

Su Burcu Yazgı Coşkun, Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în cel mai recent pictorial realizat pentru o renumită revistă din Turcia! Iată cum arată tânăra actriță cu un nou look uluitor!

Su Burcu Yazgı Coşkun a cucerit publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de succes, în lumea serialelor turcești, dar și în lumea modei și a stilului. De curând, frumoasa actriță a fost protagonista unei ședințe foto de senzație, realizată pentru renumita revistă Vogue Turcia și a făcut furori în mediul online la scurtă vreme de la publicarea imaginilor și a clipurilor video de-a dreptul spectaculoase.

Su Burcu Yazgı Coşkun, schimbare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la încheierea filmărilor pentru producția Totul pentru familia mea

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata și carismatica Su Burcu Yazgı Coşkun în anul 2022, când a interpretat rolul Asiye, în serialul Totul pentru familia mea, care i-a adus un succes răsunător în carieră și un plus de notorietate pe plan mondial.


De curând tânăra actriță și-a surprins din nou fanii din întreagă lume cu o apariție uluitoare în mediul online. Aceasta a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini și un scurt clip video care au făcut furori deoarece a trecut printr-o transformare spectaculoasă la chip.

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care joacă rolul Asiye în serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj, în cea mai recentă vacanță, în Maldive

„Su Burcu Yazgı Coşkun luminează atmosfera în momentul în care pășește pe platoul de filmare! Tânăra, cool, vibrantă! O fată adevărată... Unul dintre numele maroi din breaslă actorilor tineri! Cu toate acestea, ea participă deja la proiecte mari, este considerată demnă de premii și atrage dragostea publicului că un magnet! Chiar dacă rolurile pe care le joacă se schimbă, singurul lucru care nu se schimbă este energia ei mare, dragostea pentru actorie și capacitatea de a visa...”,

au transmis cei de la revista Vogue Turcia, odată cu publicarea materialelor foto și video pe contul oficial de Instagram.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

Su Burcu Yazgı Coşkun, o actrița genială cu un parcurs spectaculos pe plan profesional

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în anul 2005, în Istanbul, într-o familie modestă, dar care i-a oferit o educație exemplară și sprijin pentru a-și încheia cu bine studiile și pentru a-și construi pas cu pas o carieră de viitor în domeniul actoriei, așa cum își dorise încă din perioada copilăriei, când visa să devină o actriță celebră și admirată de publicul larg.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Carismatica Su Burcu Yazgı Coşkun a debutat în 2011 pe platourile de filmare ale producției Farklı Boyut, deși avea pe atunci frageda vârstă de șase ani, însă a demonstrat un talent nativ desăvârșit și o inteligență sclipitoare. În perioada liceului, aceasta a început să joace în echipa de teatru a școlii, iar la scurt timp a fost selectată de marile case de producție din Istanbul.