// VERIFICĂ: Barem BAC istorie toamnă 2021 // SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. Cum se rezolvau corect cerințele conform edu.ro

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 aug 2021, 15:07
subiecte bac istorie 2021 toamna Foto(5)
Subiecte BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă
Sursa: canva.com

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. Vezi ce subiecte au primit candidații de la uman la proba obligatorie a profilului, dar și cum se rezolvau corect cerințele.

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. Dacă elevii care au absolvit un liceu cu profil real primesc subiecte la matematică, elevii de la uman au de rezolvat cerințe la istorie. Iată cum arată subiectele la istorie în sesiunea de toamnă a examenului de BAC 2021 și consultă baremul de corectare conform edu.ro.

SUBIECTE BAC 2021 ISTORIE

Ministerul Educației a publicat subiectele la istorie.

Iată ce au avut elevii de rezolvat:

BAREM BAC istorie 2021

Vezi cum se rezolvau corect cerințele la istorie, conform edu.ro:

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. SUBIECTELE pentru elevii de la UMAN

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă.

Proba la istorie este obligatorie pentru elevii de clasa a XII-a care au terminat un liceu cu profil umanist. Astfel, cea de-a doua probă scrisă a examenului de BAC 2021, sesiunea de toamnă, constă în rezolvarea mai multor cerințe care fac referire la istoria românilor. Subiectele de BAC 2021 la istorie au un nivel de dificultate adaptat la materia pe care elevii au studiat-o în liceu, cerințele fiind gândite astfel încât să respecte întocmai programa școlară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. Elevii de clasa a XII-a primesc subiectele de examen la ora 9:00, iar imediat după distribuirea acestora au la dispoziție 3 ore pentru a rezolva fiecare cerință în parte.

Foarte important de precizat este că lucrările la istorie trebuie redactate folosind pix de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră. Elevii care termină lucrarea mai repede au posibilitatea de a ieși mai devreme din sala de examen.

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. În cea de-a doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2021 s-au înscris 39,000 de candidați, astfel că emoțiile sunt uriașe pentru o mulțime de elevi care fie nu au promovat examenul în prima sesiune sau în sesiunile anterioare, fie nu au participat la ele.

Subiectele de BAC 2021 la istorie, sesiunea de toamnă, urmează să fie afișate pe edu.ro, dar vor fi publicate în timp real și pe site-ul Kanald.ro.

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. Când va fi afișat baremul de corectare?

SUBIECTE BAC 2021 istorie, sesiunea de toamnă. La fel ca în fiecare sesiune, candidații vor putea consulta și de această dată baremul de corectare.

Acesta va fi publicat de Ministerul Educației pe site-ul oficial, edu.ro, în jurul orei 15:00. Baremul de corectare la BAC 2021, proba la istorie, va arăta cum se rezolvau corect cerințele, dar și care este punctajul pe care elevii îl vor primi pentru fiecare exercițiu în parte.

BAREMUL de corectare la BAC 2021, sesiunea de toamnă, va fi cel pe care profesorii din comisia de evaluare îl vor folosi pentru a nota lucrările.

Citeste si: BAC 2021, sesiunea de toamnă. La ce oră începe examenul obligatoriu al profilului?

BAC 2021, sesiunea de toamnă. Când vor fi afișate rezultatele finale?

BAC 2021, sesiunea de toamnă. Conform calendarului oficial al examenului de Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă, probele scrise se vor încheia pe data de 19 august 2021, cu proba la limba și literatura maternă. Candidații la examenul de BAC 2021, sesiunea de toamnă, vor afla primele rezultate pe data de 31 august 2021. Notele vor fi afișate până la ora 12:00, iar elevii nemulțumiți de felul în care le-au fost corectate lucrările vor avea posiblitatea de a depune contestații în aceeași zi, între orele 12:00 și 18:00. 

Rezolvarea contestațiilor se va face între 1 și 3 septembrie 2021, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe data de 3 septembrie 2021. 

Elevii care depun contestații trebuie să știe că notele pe care le vor obține în urma recorectării lucrărilor, indiferent dacă vor fi mai mari sau mai mici, vor fi notele finale. 

Citeste si: BAC 2021 sesiunea de toamnă, proba la geografie: Barem și subiecte

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.