EDU.RO: Subiecte și barem Informatică BAC 2022, sesiunea de toamnă. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a de la profilul real

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 11 mai 2023, 04:05

Proba la Informatică la BAC 2022 are loc pe 18 august 

Sursa: unsplash

Pe 18 august 2022, de la ora 09:00, este programată proba la alegere a profilului și specializării în cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2022. Iată ce subiecte la Informatică au picat în a doua sesiune de BAC 2022.

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2022 continuă pe data de 18 august cu proba la alegere a profilului și specializării. În cadrul acestei probe, absolvenții de liceu își pot alege disciplina de examen, aceștia având la dispoziție mai multe variante. La real, elevii pot opta pentru Biologie, Anatomie, Fizică, Informatică sau Chimie. Subiectele la Informatică la BAC 2022, sesiunea de toamnă, vor fi postate pe EDU.RO

și actualizate în timp real pe kanald.ro. După ora 15:00 va fi disponibil și baremul de corectare.

Subiecte Informatică BAC 2022, sesiunea de toamnă. Exercițiile pe care le-au avut de rezolvat la Bacalaureat 2022 elevii de la real

Informatica este materie de examen la BAC 2022, astfel că absolvenții de clasa a XII-a care stăpânesc foarte bine această disciplină au putut să o aleagă pentru a susține proba la alegere a profilului și specializării.

Subiectele la Informatică sunt gândite astfel încât să poată fi rezolvate în cele 3 ore de examen, acestea respectând programa școlară întocmai.

Citeste si: Câți bani câștigă profesorii care meditează! Experții în Educație îi contrazic pe reprezentanții ANAF

Elevii de la profilul real care au ales să susțină proba la alegere a profilului și specializării la Informatică trebuie să știe că toate subiectele sunt obligatorii.

La Informatică, subiectele de la BAC 2022 vor fi afișate pe site-ul Ministerului Educației, dar și pe kanald.ro. EDU.RO va publica subiectele la Informatică pentru fiecare limbaj de programare studiat de elevi, mai exact  C++ și Pascal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Subiecte Informatică BAC 2022 toamnă

 

 

 

 

 

 

Barem Informatică BAC 2022 toamnă

 

 

 

 

Sesiunea de toamnă a examenului de BAC 2022, aproape de final. Când vor fi afișate notele?

În fiecare an, examenul de Bacalaureat se desfășoară în două sesiuni, în vară și în toamnă. De obicei, în sesiunea de toamnă a examenului de BAC se înscriu elevii care nu au reușit să promoveze examenul din prima sau care nu s-au putut înscrie în prima sesiune.

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2022 se apropie de final, având în vedere că pe 19 august mai este programată doar proba scrisă la limba și literatura maternă pentru elevii care aparțin minorităților naționale. În cazul în care nu au susținut probele de competențe lingvistice și digitale, elevii de clasa a XII-a vor face acest lucru în perioada 22-29 august.

Citeste si: Ministerul Educaţiei, despre profesorii care fac meditaţii cu elevii lor: "Este interzis prin lege"

Pe 31 august, elevii vor afla cum s-au descurcat la BAC 2022, sesiunea de toamnă, în această zi fiind publicate primele note. Dacă vor exista contestații, acestea vor fi rezolvate în perioada 1-2 septembrie 2022, iar notele finale vor fi publicate pe 3 septembrie 2022.

 

Sursă:  edu.ro        

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.