BAREM LOGICĂ BAC 2022 TOAMNĂ. Cum se corectează subiectele la Logică, de la a doua sesiune de Bacalaureat 2022. Grilă de corectare, conform EDU.RO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 mai 2023, 04:35

SUBIECTE și BAREM BAC 2022 logică

Sursa: Inquam

SUBIECTE și BAREM BAC 2022 logică, sesiunea de toamnă. Iată subiectele și baremul de corectare EDU.RO de la proba de Logică de la Bacalaureat.

SUBIECTE și BAREM BAC 2022 logică, sesiunea de toamnă. Proba de Logică de la Bacalaureat 2022 este ultima probă scrisă pe care candidații din toamnă o vor susține.

Astăzi are loc proba la alegere a profilului de la Bacalaureat 2022 toamnă, iar cei care și-au ales proba de Logică fac parte din următoarele profile: umanist, teologic, sportiv, militar sau artistic. Candidații la BAC 2022 sesiunea de toamnă au mai avut de ales, în afară de Logică, dintre următoarele discipline: Geografie, Psihologie, Economie sau Filosofie. 

SUBIECTE BAC 2022 Logică, sesiunea de toamnă. SUBIECTELE la Logică

Subiectele la proba de Logică și argumentare de la Bacalaureat 2022 vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației,  Edu.ro  și pe kanald.ro. Baremul de corectare va apărea la ora 15:00 pe site-ul Ministerului Educației, EDU.RO, și va publicat concomitent  și pe site-ul nostru. 

Citeste si: Ministerul Educaţiei, despre profesorii care fac meditaţii cu elevii lor: "Este interzis prin lege"

În vară candidații care au dat proba la alegere a profilului și a specializării la Logică, argumentare și comunicare au avut de rezolvat varianta. La proba la alegere a profilului și a specializării de la Bacalaureat 2022 s-au înscris în vară 119.828 de candidați, anunța Ministerul Educației.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Accesul candidaților în sala de examen s-a făcut între orele 07:30 și 08:30. După 08:30 nimeni nu a mai putut intra în sală și, ca atare, va fi declarat RESPINS la proba de Logică și argumentare de la BAC 2022 toamnă.

Timpul de rezolvare a exercițiilor de la proba de Logică de la Bacalaureat este de 3 ore, la fel ca și la celelalte probe scrise. 

Citeste si: Tichete sociale pentru rechizite 2022. Câți bani se dau de la stat și când trebuie completate cererile

Astăzi are loc ultima probă scrisă de la BAC 2022 toamnă, urmând ca după aceea să se desfășoare probele de competențe, care în 2020 și în 2021 au fost echivalate, din pricina pandemiei. 

Barem BAC 2022 Logică, sesiunea de toamnă

BACALAUREAT 2022 toamnă reguli: Ce trebuie să respectați pentru a nu fi eliminați din examen

  • Probele scrise încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30.
  • Lucrările scrise pot fi elaborate într-un interval de lucru de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor în sala de examen. Pentru rezolvarea subiectelor, candidații vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru scheme și desene vor utiliza numai creion negru.
  • Pentru probele scrise la Matematică și Geografie, candidații pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Citeste si: Edu.ro Barem BAC 2022 Geografie pentru sesiunea de toamnă- august/ septembrie

  • Pentru elevii care solicită și primesc, în cazuri justificate, aprobarea Comisiei Naționale de Organizare a Examenului de Bacalaureat în vederea susținerii probelor cu subiectul de rezervă, se organizează proba scrisă/probele scrise după finalizarea ultimei probe prevăzute în calendarul de desfășurare a Bacalaureatului.
  • Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio.
  • Este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete etc.
  • De asemenea, elevii vor fi informați că este interzis accesul în săli cu orice tip de lucrări: manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., precum și cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).
  • În același timp, candidaților le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinși în aceste situații vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceștia ori de alți candidați, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept urmare, acești candidați nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni.

Calendar Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă

  • 16 august 2022 Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă
  • 17 august 2022 Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
  • 18 august 2022 Proba la alegere a profilului și specializării —– proba E.d) — proba scrisă
  • 19 august 2022 Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scrisă
  • 22 – 23 august 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
  • 24 august 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
  • 25 august 2022 Evaluarea competențelor digitale — proba D
  • 26 și 29 august 2022 Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C
  • 31 august 2022: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)
  • 1 – 2 septembrie 2022: Rezolvarea contestațiilor
  • 3 septembrie 2022: Afișarea rezultatelor finale

 

Surse: EDU.RO