Succes peste ocean pentru Irinuca Columbeanu. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat un mare premiu în California: „Candidatul anului”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 mar 2024, 13:09

Succes peste ocean pentru Irinuca Columbeanu. Fiica lui irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat un mare premiu în California: „Candidatul anului”

Sursa: Instagram Monica Gabor

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, este o adevărată adolescentă de succes peste hotare. Tânăra în vârstă de 16 ani își face părinții mai mândri pe zi ce trece.

Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai este o fetiță, ci o adevărată domnișoară cu preocupări de adulți. Tânăra în vârstă de 16 ani are deja permis de conducere și, în afară de asta, participă la numeroase concursuri.

Irina Columbeanu, câștigătoare a numeroase premii în California

Irina Columbeanu locuiește acum cu mama sa, după divorțul celor doi părinți. Cele două locuiesc împreună cu Mr.

Pink și băiatul acestuia, dintr-o altă căsătorie.

Cei 4 formează o familie fericită, iar Irina Columbeanu îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale. Vedeta este mândră de fiica sa, dovadă ultimele postări din social media, unde a capturat câteva diplome ale adolescentei, printre care și una pentru „Tânărul candidat al anului 2024”.

Citește și: Cine este femeia după care suferă Irinel Columbeanu: „Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei”

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală. Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, spunea Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Irina Columbeanu îi sare în ajutor tatăl ei aflat la azil

Irinel Columbeanu se află acum la un azil din Ghermănești, după ce greutățile vieții l-au ajuns din urmă, iar problemele de sănătate nu îi mai permit să se îngrijească de unul singur.

Auzind că tatăl ei are o stare de sănătate precară, iar banii s-au risipit, Irina Columbeanu i-a sărit în ajutor tatălui său și i-a oferit câțiva bănuți strânși de ea în SUA.

Citește și: Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu: „E posibil să pot să îmi recuperez casa”. Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină

Astfel, fiica lui Irinel Columbeanu i-a trimis tatăl ei 200 de dolari, sumă pusă de ea de o parte de când se află în SUA.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”, a mărturisit Ion Cassian pentru Click!.