Succesele continua pentru gimnastica romaneasca! Sandra Izbasa, MEDALIE DE AUR la sarituri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:06

Dupa ce ieri echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatul European de la Bruxelles, astazi succesele continua.

Sandra Izbasa a luat aurul la proba de sarituri. Gimnasta a fost notata cu 14.900 la prima saritura si cu 14.883 la a doua, iar cu media de 14.866 a cucerit medalia de aur.

 

Medalia de argint a revenit gimnastei Oksana susovitina (Germania), cu 14.683, iar pe locul trei s-a clasat Giulia Steingruber (Elveţia)- 14.624.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pana

in prezent, Romania a cucerit opt medalii europene la Bruxelles, dupa cum urmeaza: aur pe echipe la senioare, aur la senioare sarituri (Sandra Izbasa), argint la junioare la sarituri (Alina Stanila), barna (Andreea Munteanu), sol (Silvia Zarzu), bronz la junioare, pe echipe, la individual-compus si sol (Andreea Munteanu).

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.