Succesul „puștiului” David Popovici în ochii lui Dan Negru: „Își pregătește în zilele astea viitoarea carieră” Ce admiră cel mai mult prezentatorul la prestația înotătorului

Autor: Laura Macovei

Dan Negru vorbește despre prestația lui David Popovici la Jocurile Olimpice

Sursa: Instagram/Profimedia

Dan Negru a comentat prestația lui David Popovici cu mândrie. Prezentatorul a punctat faptul că este de apreciat performanța acestuia, însă și mai important, mintea sa.

După succesul fulminant al tânărului David Popovici, o întreagă generație are de câștigat. Aceasta este părerea prezentatorului Dan Negru, care a observat cât de frumoasă este mintea lui David Popovici, dincolo de performanțele sale.

Citește și: Cum l-au ajutat părinții lui David Popovici să ajungă campion: „Îmi place să fiu disciplinat și să am grijă de timpul meu” Mama lui a făcut sacrificii imense pentru programul riguros al tânărului

Dan Negru, reacție după aurul obținut de David Popovici la Jocurile Olimpice de la Paris

Succesul sportivului român David Popovic i a atras atenția lui Dan Negru într-o notă extrem de pozitivă. Prezentatorul aduce doar cuvinte de laudă și amintește cât de important e să ai o minte sănătoasă, pentru ca mai apoi și corpul să fie sănătos. Acesta este și David Popovici, „o minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

De asemenea, David Popovici este și un exemplu al faptului că ne putem mândri și cu alte sporturi, nu doar cu fotbalul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Mintea lui Popovici e mai importantă pentru sportul românesc decât brațele lui. O minte sănătoasă într-un corp sănătos (Men sana în corpore sano) îi lipsește sportului românesc. Adeseori Țiriac încă pronunță greșit numele propriului popor, el pronunță “rumâni” în loc de “români”.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Mă bucură că vin puștii ăștia! Ei ne pot convinge să ne uităm și spre alte sporturi decât fotbalul care ne-a adus performanțe modeste.

În afară de Steaua ‘86, fotbalul românesc n-a stat niciodată pe vreun podium mondial așa cum au stat handbalul, gimnastica, atletismul.. Puștiul Popovici își pregătește în zilele astea viitoarea carieră în Comitetul Olimpic Român pentru că sfârșitul lucrurilor e mai important decât începutul lor!” este mesajul postat de Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

David Popovici a devenit luni, 29 iulie, primul bărbat campion olimpic din istoria înotului românesc.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!