Sucul de mere pare sa fie reteta succesului pentru un brasovean. Si-a deschis o fabricuta unde transforma merele in licoare suta la suta naturala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:08

Chiar daca merele sunt bio, vanzarea lor nu merge asa cum ar trebui, asa ca domnul Gabriel Moja s-a gandit sa le tranforme in suc.

Ajutat de un prieten, gospodarul  reusit sa puna pe picioare o fabricuta de suc de mere. Asa a ajuns sa valorifice toate fructele din livada.

Sute de kilograme de mere sunt tocate si stoarse in fiecare zi. Sucul obtinut este pus, apoi  in doua cazane mari.
Fabrica functioneaza o singura luna pe an, in perioada in care se culeg merele, mai exact in octombrie. Apoi, domnul Moja se ocupa cu vanzarea sucului.

Asa se face ca in acest moment sute de saci cu mere asteapta sa intre la procesat. Pentru ca  acest suc de mere  este 100% natural, fara adaos de zahar sau conservanti, domnul Moja il vinde cu 8 lei, insa in magazine pretul creste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum

afacerea incepe sa dea roade, brasoveanul  se gandeste  ca in  viitor sa produca si primul cidru de mere romanesc, 100% natural.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.