"Sudicii s-au trezit cu un om în minus": Ce s-a întâmplat în miez de noapte la ‘’Insula de 1 milion’’. Primele imagini din episodul de astăzi, la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mar 2024, 06:40

Sudicii s-au trezit cu un om în minus

Sursa: Sursă Kanal D

Nervii concurenților sunt întinși la maxim, mai ales că sudicii s-au trezit cu un om în minus, peste noapte, la ‘’Insula de 1 milion’’.

Sudicii se dezbină. O concurentă alege să își facă bagajele, peste noapte și să schimbe tabăra. Tensiunile cresc în ediția cu numărul 5 a emisiunii "Insula de 1 milion’’, mai ales că porțiile de mâncare încep să scadă, iar certurile pe această temă se intensifică.

Sudicii rămân cu un om în minus la "Insula de 1 milion’’ 

Nervi, tensiuni și trădare, acestea sunt emoțiile care ar descrie ediția cu numărul 5 de la "Insula de 1 milion".

Una dintre concurentele din tabăra sudicilor a luat o decizie radicală și neașteptată: să își facă bagajele și să plece peste noapte, fără să îi anunțe pe ceilalți. Gestul său a divizat echipele și a stârnit discuții aprinse. Alex, unul dintre concurenți, și-a exprimat nemulțumirea față de această acțiune: "După ce ne-am culcat toți, am mâncat și ne-am culcat, ea mișelește a schimbat tabăra. Asta nu mi se pare ok.”

Personajul care a decis să părăsească tabăra sudicilor este Adina, care și-a motivat gestul prin faptul că se simțea în plus în echipa sa.

Pe de altă parte, celelalte tabere simt tensiunile acumulate, “Sudicii sunt dezbinați” intervine Alin. “Dar nici nu au minte, aici zero”, continuă să spună Alin în timp ce arată spre zona capului.

Citește și: Cine este Alin Calbău, concurentul de la "Insula de 1 Milion": A studiat actoria la Hollywood și visează să devină milionar

Prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, încearcă să aplaneze conflictele și vine cu o soluție pentru cea care vrea să schimbe tabăra “ Sudicii s-au trezit cu un om în minus. Cine vrea să o primească pe Adina în tabără să ridice mâna.”

Celelalte tabere se sfătuiesc între ele și încearcă să găsească o rezolvare, astfel încât nimeni să nu fie lăsat pe afară.

Alex Enciu: “Suntem oameni, nu putem să o lăsăm pe stradă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Situația devine și mai crtitică când porția de mâncare începe să scadă, iar concluzia este una singură: cineva fură din mâncare.

Camelia: “Vis a vis de furat mâncarea, eu am tras concluzia! Se fură mâncare.”

Alin se înfurie în momentul în care celelalte persoane încep să se plângă din cauza foamei  “Degeaba veniți și vă bateți stomacul aici că mâncarea e puțină, când voi ați știut asta de la început.

Acum degeaba veniți în fața mea și vă băteți burta că muriți de foame. Plecați acasă!”.

Cine sunt concurenții care se plâng de foame și ce alegere vor face aceștia? Vor pleca sau nu acasă?

Citește și: Cine este Alex Enciu, concurentul de la "Insula de 1 Milion": A practicat rugby timp de 6 ani și iubește senzațiile tari

Iată primele imagini din episodul de astăzi, 24 martie, în video-ul de mai jos:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.