Sufera de o boala care poate parea usoara, insa in realitate e un COSMAR: Nu poate manca decat ceai si biscuiti!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 oct 2020, 18:25

Pentru multi pare dieta perfecta, insa pentru o tanara mama din Marea Britanie este un adevarat cosmar.

Suzanne Kettle, in varsta de 28 de ani, nu poate sa manance si sa bea nimic altceva decat 3 cani de ceai si un pachet de biscuiti in fiecare zi. In cazul in care mananca altceva i se face rau.

Acest lucru se intampla din cauza unei boli ciudate, care practic ii paralizeaza stomacul. Astfel, ea digera mancarea de 6 ori mai greu decat o persoana normala.

Suzanne a pierdut astfel 20 de kilograme si a fost nevoita sa renunte la magaiznul ei, in care vindea haine pentru copii.

Mai mult, ea oboseste extrem de repede pentru ca este foarte slabita.

"Intr-o zi in care imi este bine pot sa beau o cana de ceai si sa mananc un pachet de biscuiti la fiecare masa principala. Imi este extrem de greu. Din cauza bolii a trebuit sa renunt la afacerea mea. Nu am energie si sunt internata foarte des in spital. Am avut norocul ca nu eram chiar slaba cand boala a debutat, altfel nu as mai fi trait.
Nu stiu ce o sa fac insa de acum inainte"
, spune tanara.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.