Sufera de o boala rara care ii face pielea sa se transforme in SCOARTA de COPAC. Medicii sunt ingroziti! "E ca si cum se transforma in copac"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:47

Pat Schuerman, o femeie in varsta de 50 de ani sufera de o forma grava de psoriazis pe care medicii o denumesc lepra din epoca moderna.

Pielea de pe membre si de pe corp i s-a intarit atat de tare, e dura, incat zici ca e scoarta de copac. Medicii i-au spus ca boala de care sufera reprezinta o forma moderna a leprei. Femeia este tintuita la pat. Viata ei este un chin! Abia se poate misca, iar de mers la lucru nici nu poate fi forma. Ii este foarte greu sa aiba grija de ea.



Iar de parca asta nu era de ajuns, Pat Schuerman a ajuns sa traiasca izolata, captiva in propria casa. Oamenilor le este teama sa se apropie de ea deoarece cred ca se pot imbolnavi si ei. Odata s-a incumetat sa mearga la piscina, dar nici nu a apucat sa iasa din vestiar, ca a si fost anuntata ca nu are voie sa intre in apa.

Femeia a fost diagnosticata cu aceasta boala inca de la varsta de 24 de ani.
" Medicul mi-a spus ca nu ma pot vindeca. Traiesc cu teama ca boala va pune stapanire pe mine. Mi-e teama sa nu ma transform intr-un copac", a declarat Pat pentru The Mirror.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: mirror.co.uk

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.