Sufera de o boala rara care ii lasa semne pe tot corpul, dar asta nu l-a impiedicat sa participe la concursuri de frumusete

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 aug 2021, 21:35

Fetele frumoase il adora! Adolescentul Drew Foster, in varsta de 14 ani sufera de boala genetica rara care l-a tintuit in scaunul cu rotile.

Drew Foster, un adolescent in varsta de 14 ani din Statele Unite sufera de boala oaselor fragile care il face sa nu poata merge din cauza ca oasele sale nu ii sustin corpul, fiind constant in pericolul de a se rupe, dar si de o afcetiune neurologica care ii lasa semne pe tot corpul.

Adolescentul este adesea invitat de onoare la diverse concursuri de frumusete din Statale Unite.

Recent, Drew a aparut pe scena la Miss Michigan 2014, iar fetele frumoase l-au primit cu aplauze si s-au pozat alaturi de el. Organizatorii concursului i-au acordat adolescentului onoarea de a o incorona pe castigatoarea competitiei de frumusete. Mai mult, Drew Foster a primit si titlul onorific de Mister Michigan pentru curajul de care da dovada in lupta cu cele doua maladii genetice rare de care sufera.

Drew Foster este un baiat adorabil, inteligent, iar povestea lui trista a induiosat multa lume.
El locuieste cu parintii si se trateaza la un spital ai carui actionari se ocupa si cu organizarea concursurilor de frumusete. De aici ideea de a-l aduce pe adolescent pe scena pentru a inmana trofeul castigatoarei.

Adolescentul este un exemplu si o lectie de viata pentru cei din jur! Drew Foster este inscris si intr-o asociatie de vanatoarea si recreare in salbaticie. Pustiul merge la vanatoare alaturi de barbati in toata firea si chiar a reusit sa impuste un cerb si cativa fazani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.