Sufera de o fobie mai putin obisnuita: II ESTE FRICA de toalete! Vezi cum se descurca atunci cand trebuie sa le foloseasca FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:23

Ney Decino, o tanara in varsta de 20 de ani, sufera de o fobie mai putin obisnuita: ii este teama de toalete.

Fata devine extrem de agitata atunci cand este nevoita sa mearga la baie, iar de fiecare data implora pe altcineva sa ii traga apa.

 

Fobia o afecteaza atat de tare incat trebuie ca locul ei de munca sa fie foarte aproape de casa, pentru a putea ajunge la singura toaleta in care se simte mai in siguranta daca are nevoie.

 

"Simt fiori pe sira spinarii atunci cand aud zgomotul apei.

Este ingrozitor, ma gandesc ca fix in acel moment voi fi si eu inghitita de vasul de toaleta. De cele mai mutle ori apas butonul pentru a trage apa si fug, sau rog pe altcineva sa faca acest lucru pentru mine. Nu suport nici sa aud zgomotul bazinului umplandu-se", spune Ney Decino.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Fata

a capatat fobia la varsta de 4 ani, dupa ce a vazut un film numit "Look Who’s Talking Too", in care o toaleta cu ochi mari si colti imensi vorbea amenintator. Imaginea o bantuie tot timpul de atunci.

 

"De cand am vazut acel film sunt terifiata. Cand aveam 11 ani ciar m-am scapat pe mine in drum spre casa pentru ca mi-a fost frica sa folosesc toaleta scolii", mai spune tanara.

 

Ney a dat de curand nastere unei fetite, iar sarcina nu a facut altceva decat sa-i amplifice fobia, deoarece trebuia sa mearga foarte des la toaleta.

 

Taguri: