SUFERA pe bune sau doar vor sa iasa in evidenta? VEDETE care au LESINAT in direct!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

Pentru ca tin cele mai drastice cure de slabire, pentru ca nu dorm suficient, pentru ca au fost tradate din dragoste sau pentru ca mediul in care lucreaza este foarte solicitant vedetele au de suferit.

Vedetelor, nu de putine ori li s-a facut rau, chiar in fata camerei de filmat! Daca au lesinat momentul a fost imortalizat, iar daca s-a intamplat cumva ca o echipa de filmare sa nu fie prin preajma, au tinut sa arate pe Facebook ca sunt in suferinta. Asadar, o stare de sanatate precara poate fi solutia ideala de a iesi in evidenta!

Nicoleta Luciu pentru ca mananca foarte putin i s-a intamplat de mai multe ori sa lesine.

Deja s-a obisnuit. La ultimele ei apeluri efectuate se gaseste mereu numarul 112! Si Biancai Dragusanu i-a fugit de cateva ori pamantul de sub picioare pentru ca nu se hraneste cum trebuie si nu are suficienta grija de ea. Si Adelinei Pestritu i s-a intamplat sa ramana fara vlaga, fiind la un pas sa lesine chiar in timpul inregistrarilor.

Nici Oana Zavoranu nu a stat foarte bine cu sanatatea! A chemat salvarea in repetate randuri si a fost dusa cu targa la Spitalul de urgenta.
Pozele facute chiar pe patul de spital starnesc valuri de mesaje din partea fanilor, asa ca vedetele dezvaluie de fiecare data pe Facebook prin ce chinuri trec.

##VIDEO126687##

Pe Smiley, cand l-a lovit raceala, prietenii l-au pozat si imediat i-au urcat fotografia pe net. Corina, din cauza unei laringite acute, a ajuns de pe scena pe patul de spital. Era un motiv prielnic pentru o instantanee.

Inna s-a ales cu mii de incurajari, cand a postat o fotografie cu ea dintr-un spital din Paris. Prietena ei, Antonia a facut si ea o vizita pe la medic pentru o perfuzie si o poza, iar Mihai Morar n-a oferit detalii legate de starea lui de sanatate, insa a tinut sa dezvaluie ca e bolnavior. Roxana Ciuhulescu a strigat si ea dupa ajutor, iar Mihai Traistariu s-a pozat in timp ce i se faceau cateva tratamente.
Cand a fost internata, Lora ne-a dezvaluit ca doarme ca o pisicuta, iar Amna ne-a aratat branula din vene.

Ce fac divele cand isi pun silicoane? Se pozeaza instant pentru a-si arata minunatiile. Loredana Chivu sau Madalina Pamfile s-au laudat astfel! Ne miram ca nu si-au facut un selfie cu medicul!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.