Suferea de hemoroizi si a incercat sa se opereze singur, acasa. Ce s-a intamplat cand si-a indreptat sabia uriasa spre posterior

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:36

Cand credeam ca am aflat toate ciudateniile din lume, l-am descoperit pe barbatul care a incercat sa isi trateze hemoroizii cu o sabie.

Pacientul, care a tinut sa ramana anonim, din motive lesne de inteles, suferea de hemoroizi de mai bine de zece ani, dar i-a fost rusine sa mearga la un doctor, pentru a fi tratat corespunzator.

Dupa 10 ani in care a indurat durerile, el a decis sa ia o sabie de plastic si sa o introduca acolo unde nu bate soarele. A incercat sa isi indeparteze hemoroizii cu arma inspirata din filmele SF, dar a fost un esec total.



Barbatul a inteles ce greseala a facut si a acceptat ca o echipa de televiziune sa fie prezenta in sala de tratament, pentru a inregistra procedura medicala. Astfel, spera el, va fi un semnal de alarma pentru alti bolnavi care nu au curajul sa mearga la doctor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”