Suferinta lui Cemile atinge cote maxime! Prin ce drama trece eroina din "Tradarea" aflati in aceasta seara de la 20:00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Cemile se confrunta cu realitatea dura, incercand sa depaseasca incercarile destinului.

Ali si Cemile patrund in camera lui Soner si constata ca cel care a tras cu arma era de fapt Suleyman, care a reusit sa impiedice tragedia. Dupa incident, Soner isi ia masina si pleaca intr-o cursa nebuna. La un moment dat, Soner il vede aievea pe Murat in oglinda retrovizoare si pierde controlul masinii, care iese de pe carosabil si se rostogoleste intr-o prapastie.

Starea de depresie a lui Aylin se adanceste si este dusa din nou la spital pentru investigatii.

Acolo il va reintalni pe Soner care fusese internat in stare grava, in urma accidentului suferit.

Inspectorii financiari isi incheie verificarile la fabrica si gasesc multe nereguli grave pentru care compania va trebui sa plateasca. Kenan convoaca o sedinta a consiliului administrativ, in cadrul careia ii aduce la cunostinta lui Cemile raportul inspectiei finaciare. Aceasta este de-a dreptul socata de vestile primite si de atitudinea lui Kenan.

Cum va reactiona Aylin cand va afla ca Soner a suferit un grav accident si ce vesti socante va primi Cemile, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea",
de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.