SUFERINTA! Marturisirile cutremuratoare ale Magdei Catone la capataiul lui Serban Ionescu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 12:20

UPDATE 18:30 Inclestata de durere, Magda Catone face primele declaratii presei la marginea sicriului sotului ei.

Potrivit cancan.ro actrita s-a resemnat in fata tragediei: “ Sunt devastata de durere! Am fost atatia ani impreuna si acum moartea ne-a despartit. Dumnezeu a organizat totul dupa voia Lui! O sa stau toata noaptea langa Serban. O sa-l veghez alaturi de familie si de prietenii nostri dragi ”, a spus cu durere Magda Catone. (Sursa foto: cancan.ro)

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cancan-a4436511c403c8526cbfa2136409546c.jpg
Ora 17:42 Monica Pop a dezvaluit intr-o emisiune tv ca actorul a fost mintit pana in ultima clipa: "El nu a suferit de borelioza! I-am spus asa pentru a-i da sperante! Boala lui a fost mult mai

grava si toata lumea stia asta!"

Medicii stiau din start ca boala lui este mult mai grava, insa i-au dat sperante ca sa aiba moralul bun. Medicii stiau din start ca boala lui este mult mai grava, insa i-au dat sperante ca sa aiba moralul bun. "El nu stia de ce sufera. Lui i s-a spus ca are borelioza pentru a-i intretine speranta. Toata lumea si toti doctorii stiau ca el are probleme neurologice.

Nu e vorba de nicio capuse si alte chestii de genul asta. Am fi preferat sa fie borelioza pentru ca asta se vindeca. Din prima clipa am stiu ca el suferea de altceva. Nu a fost o eroare medicala. Poate el a fost muscat de aceasta insecta, dar moartea nu i s-a tras de la ea", a spus medicul Monica Pop, o apropiata a Magdei Catone si a lui Serban Ionescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

http://www.wowbiz.ro/dezvaluiri-uluitoare-serban-ionescu-a-fost-mintit-pana-in-clipa-mortii--de-catre-medici--el-nu-a-suferit-de-borelioza-i-am-spus-asa-pentru-a-i--da-sperante-boala-lui-a-fost-mult-mai-grava-si-toata-lumea-stia-asta_30324.html


UPDATE 17:42 Actorul Mircea Anca a intervenit in direct in cadrul emisiunii Drept la tinta pentru a-si exprima regretele fata de disparitia lui Serban Ionescu.

  /www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/vlcsnap-2012-11-22-17h39m29s99-b0b72e384b8afd0d9eec8dff992d9e36.jpg

UPDATE 17:30 Cristina Pardanschi, prima sotie a lui Serban Ionescu, a acordat un interviu in exclusivitate pentru wowbiz.ro despre Serban Ionescu. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-66962700-e909986031cffa4aaed4f67826e1cf51.jpg
In varsta de 60 de ani, Cristina Pardanschi este actrita la Teatrul National din Cluj si a spus in legatura cu moartea sotului ei ca: "Imi pare nespus de rau, mai multe nu pot sa spun. Ma abtin de la orice declaratie, gandurile mele personale pentru Serban sunt doar ale mele! Va rog sa respectati acest lucru!".



Dupa divortul de Cristina Pardanschi, Serban Ionescu s-a casatorit in 1983 cu Magda Catone, de care a ramas legat, macar prin acte, pana la moarte.

Casatoriti in anul 1975, dupa doi ani de relatie, Serban Ionescu si Cristina Pardanschi s-au iubit foarte mult la inceput, cand ea (originara din Ludus) incerca sa intre in lumea teatrului si Serban facea tot ce depindea de el sa o ajute.
Dupa ce o data picase admiterea la Institutul de Arta Teatrala din Targu Mures, Cristina si-a vazut pana la urma visul cu ochii, absolvind facultatea in 1981, la clasa profesorului Constantin Codrescu. Din pacate, 1981 a insemnat si anul despartirii de Serban, actrita revenind la numele de fata, Pardanschi, dupa ce, pana atunci, purtase pe scena numele dobandit prin casatorie, Ionescu. 

http://www.wowbiz.ro/exclusiv-cristina-pardanschi--prima-sotie-a-lui-serban-ionescu--imi-pare-nespus-de-rau--mai-multe-nu-pot-sa-spun_30314.html

UPDATE 15:50 In ultimele luni de viata, Serban Ionescu si-a dorit cu disperare sa divorteze de Magda Catone deoarece acesta aflase ca actrtita avea de ani buni o legatura extraconjugala.

Insa dorinta nu i s-a putut indeplini deoarece Magda Catone nu a vrut sa divorteze ingreunand procesul. Cei doi actori au fost casatoriti timp de 27 de ani si intr-un interviu televizat a spus ca el este vesnic indragostit si ca daca o relatie nu mai merge cele doua persoane trebuie sa se desparta. Nu era de acord nici cu o casatorie cu acte. 

"Amorul nu trebuie sa depaseasca 13 minute, te purifica. Am mai fost casatorit, am divortat acum 30 de ani, am ramas prieten cu fosta sotie si sotul ei. Oamenii pot sa traiasca si singuri unul langa altul fara sa se casatoreasca si cu toate astea am fost de doua ori casatorit. Nu-mi permite varsta ca as mai face-o, de ce sa mint. Astia 27 de ani in care am stat cu Magda, au fost cat 50" spunea in 2010 Serban Ionescu. 

http://www.wowbiz.ro/interviu-magistral-cu-serban-ionescu--amorul-nu-trebuie-sa-depaseaza-13--minute-m-as-mai-casatori-odata--dar-nu-mi-permite-varsta-si-ce-daca--ar-fi-sa-ma-invinga-o-femeie_30303.html


15:15 Cristina Stamate o sustine sufleteste pe Magda Catone fiindu-i alaturi in cele mai grele momente.

Actrita si-a exprimat regretul profund pentru disparitia unuia dintre cei mai mari actori ai scenei romanesti insa este si profund indurerata pentru faptul ca oamenii incep sa aprecieze valorile artistice doar dupa ce acestia dispar pentru totdeauna dintre noi.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/stamate-3e466bdb39e0c34e04d6585a23def23a.JPG
http://www.wowbiz.ro/cristina-stamate--marii-actori-devin-celebri-dupa-ce-mor_30290.html


Update: 14:55 Actrita Adriana Trandafir este atat de afectata de moartea « fratelui ei », asa cum ea ii spunea incat cu greu si-a stapanit lacrimile cand a vorbit despre actor in exclusivitate pentru wowbiz.ro
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/trandafir-0abbf76c99823dcf297bf4e1138868e1.jpgAdriana a declarat in exclusivtate pentru wowbiz.ro ca ultima data cand l-a vazut pe maestru era intr-o stare grava.

"Dupa ultima vizita l-am mai sunat, dar nu mai putea vorbi deloc. Pentru a-l face sa zambeasca am rugat pe cineva care era cu el in camera de spital sa-i puna telefonul la ureche. In momentul acela i-am spus o replica dintr-un film in care am jucat amandoi: "Pelicane, sunt eu Fira". Atunci a scos un sunet si a facut precum un pelican, in semn de multumire pentru ca i-am spus asa cum i se spunea lui, "Pelicanul". Avea umor chiar si pe patul de spital. A fost un om deosebit si un prieten cu care ma intelegeam din priviri. Cand spun Serban, spun tineretea mea, anii studentiei, bucurii, impliniri, neimpliniri, spun prieten de familie, spun fratele meu. Ne-am cunoscut in anul 1976, el era mai mare decat mine cu un an si am ramas cei mai buni prieteni. Si sper ca acolo sus, unde se va duce sa fie un loc special si sa ne astepte pe toti sa refacem intr-o zi echipa. Dar cel mai fericit va fi ca acolo il va intalni pe profesorul lui, Amza Pelea. Sunt alaturi de Magda Catone, de Carol si intreaga familie", a dezvaluit actrita.

http://www.wowbiz.ro/exclusiv-adriana-trandafir--ultima-data-cand-am-vorbit-cu-serban-era-o-legumac2a0-si-a-facut-precum-pelicanul_30295.html

UPDATE: 14:45  Rodica Popescu Bitanescu a a povestit ca marele actor era impacat cu gandul ca va muri din cauza bolii care il macina incet si din care nu mai exista scapare. 

"A indurat cu optimism si stoicism o boala groaznica. Il voi admira toata viata mea. Nu am sperat ca se va intoarce pe scena, nici el, nici Iurie Darie. Era clar... Trebuie lasati sa se odihneasca si sa isi continue drumul", a declarat Rodica Popescu Bitanescu pentru wowbiz.ro.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bitanescu-082ec188f34592132390531d3058952b.jpgActrita a rememorat momentul in care a aflat ca actorul va muri. "Ultima oara ne-am intalnit in fata teatrului. Magda i-a deschis geamul de la masina si usa. Mi-a spus ca sufera de o boala de care nu mai scapa, ca va muri. Era impacat cand imi zicea asta", a adaugat ea.

http://www.wowbiz.ro/video-rodica-popescu-bitanescu--serban-ionescu-era-impacat-cu-ideea-ca-va-muri--stia-ca-sufera-de-o-boala-de-care-nu-mai-scapa_30294.html

Unul dintre cei mai afectati prieteni ai actorului, Claudiu Bleont a spus in exclusivitate pentru site-ul WOWbiz.ro: "Stiu ca a murit, am aflat sunt terminat, va rog frumos sa ma lasati pana maine ca sa-mi revin".

Actorul a marturisit la emisiunea « Drept la tinta » ca se astepta la acest deznodamant. "Am avut multe dezbateri legate de acest subiect. Au fost colegi care au crezut ca zgandarirea acestei situatii este exagerata, dar, pe de alta parte, destinul lui Serban ne face un cadou foarte mare. Acest "La revedere" ne asteapta pe toti. Eu, ca frate mai mic al lui Serban, meditez la ceea ce ma asteapta si pe mine. La ceea ce ne asteapta de fapt pe toti, la un moment dat. Drumul lui este fara intoarcere, din pacate. Serban a stiut de la inceput, a avut aceeasi intuitie care l-a caracterizat si ca actor. La un moment dat, a te impaca cu moartea este lucrul esential. Nu am putut sa-l vad pe Serban, sunt prins in repetitii. El este lucid, a inteles de la inceput ce i se intampla", a declarat Claudiu Bleont.  




 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.