Suferință uriașă pentru Han! Nu ratați un nou episod din „Vinovați de iubire” de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han se va afla în față unei noi situații dramatice, pe care nu știe cum să o rezolve.

Memduh reacționează extrem de dur în fața lui Han, atunci când chipeșul tânăr îi cere permisiunea de a se căsători cu Inci. Ege, care știe secretul tăinuit de Inci și Han, alimentează reacția tranșantă a bunicului său și, în cele din urmă, bărbatul se va afla în fața unei situații greu de gestionat.

Citește și: Han îl anunță pe Memduh că s-a căsătorit cu Inci. Vizionează episodul al doilea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Suferință uriașă pentru Han

Mai mult, Ege continuă să își manifeste ura față de Han și face tot ce poate pentru a fi dat afară, din nou, din școala în care fusese reacceptat datorită sprijinului soțului surorii sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Han merge acasă la Inci și o cere în căsătorie de la bunicul ei. Vizionează episodul al doilea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Pentru Gulben se anunță momente neașteptate în ceea ce privește dragostea ce i-o poartă tânărului Esat. Tânăra își ia inima-n dinți și merge la o întâlnire cu tânărul de care s-a îndrăgostit.

Gulben nu bănuiește ce șoc urmează să trăiască, atunci când Safiye află ce a făcut sora sa...

Dacă va reuși Han și depășească momentele teribile prin care Memduh l-a făcut să treacă și, ce se va întâmpla cu Gulben, atunci când sora sa află despre întâlnirea acesteia cu Esat, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.