„Suflet atât de tânăr și nevinovat”. Morena s-a stins din viață la doar 15 ani. Șoferul mașinii în care se afla i-a curmat viața din cauza neatenției

Author: Lavinia Medrea

Șoferul mașinii în care se afla i-a curmat viața din cauza neatenției

Sursa: Facebook Morena Bodoc

Morena, o adolescentă din Dumitrești, Vrancea, s-a stins din viață în urma unui accident rutier cumplit.

Morena, o adolescentă din Domnești, Vrancea, în vârstă de doar 15 ani, și-a pierdut viața la spital, în urma unui accident rutier care i-a fost fatal. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, Morena nu a mai putut fi salvată. 

Morena s-a stins din viață la doar 15 ani

Tânăra urma să înceapă în toamnă clasa a X-a.

Apropiații spun că Morena era un copil cuminte și ascultător, iar vestea decesului ei a căzut ca o piatră grea în sufletele tuturor.

Citește și: "Nu există urme de regret! Le mimează!" Psihologii, uluiți de declarațiile Loredanei, tânăra care și-a ucis prietena în Mangalia

Accidentul în care Morena și-a pierdut viața a avut loc duminică, la ora 03:47.

Adolescenta se afla în mașină cu șoferul, în vârstă de 21 de ani, și cu o prietenă, în vârstă de 18 ani. Într-un moment de neatenție, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului și a căzut în șanț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tinerii au fost descarcerați dintre fiare de către echipajele venite la fața locului.

Șoferul a scăpat cu răni ușoare, tânăra de 18 ani cu o mână ruptă iar Morena, din păcate, a suferit răni mult mai grave. Timp de șase ore s-a luptat între viață și moarte dar, în final, copila de doar 15 ani a pierdut lupta cu viața. 

Citește și: Descoperire macabră în Anglia! O fetiţă de 10 ani a fost găsită fără viață în casă. Care este cauza decesului

„În cursul nopții trecute, la ora 03:47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 2N, în afara comunei Bordești, un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, a părasit partea carosabilă și s-a răsturnat. Ca urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 18 ani și vătămarea corporală gravă a unei pasagere de 15 ani.

Victimele au fost transportate la spital, iar conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Din nefericire, ulterior, victima în vârstă de 15 ani a decedat la spital”, a comunicat IPJ Vrancea.

Apropiații Morenei sunt în șoc

Pe rețelele sociale au început să curgă mesaje de condoleanțe pentru Morena. Nimănui nu-i vine să creadă că a murit la o vârstă atât de fragedă.

„Sunt șocată... atât pot spune, un copil inocent care și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă! Inconștiența unora, durerea și pierderea altora! Odihnește-te în pace, copilule!”, „Încă sunt în șoc... un suflet atât de tânăr... Odihnește-te în pace, Morena”, „Nu cred! Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Ai călcat pedala de accelerație fără a te gândi ca vei ucide un suflet atât de tânăr și nevinovat cu un întreg viitor în fața... Ai lăsat în urmă o familie distrusă și îndurerată care în loc să se bucure că fiica lor a ajuns cu bine acasă, se teme de întoarcerea ei între patru scânduri... Dumnezeu să te odihnească în pace, Morena”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de oameni.