Sufletul de mamă nu a lăsat-o să-și abandoneze copiii. Iată povestea incredibilă a unei mame eroine care și-a schimbat destinul tragic

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 ian 2023, 03:55

Sufletul de mamă nu a lăsat-o să-și abandoneze copiii. Iată povestea incredibilă a unei mame eroine care și-a schimbat destinul tragic

Sursa: Captură KANAL D

Este povestea unei mame care a îndurat bătăi crunte din partea soțului și care apoi a părăsit-o pentru că a adus pe lume un copil cu probleme grave de sănătate. Angelica Radu este o mamă eroină, care a luat sub aripa ei și un copil de suflet și îl crește din puținul ei.

Trei suflete nevinovate trăiesc cu greu de pe o zi pe alta. Ea este o mamă eroină, care a îndurat multe bătăi din partea soțului și care a fost părăsită după ce a adus pe lume un copil cu probleme. În ciuda chinului pe care l-a îndurat, în loc să-și blesteme soarta, femeia a ales să-și schimbe destinul și a luat sub aripa sa o fetiță pe care o crește singură, este povestea cutremurătoare a Angelicăi Radu, o femei care își crește singură cei doi copii.

Angelica Radu, mamă eroină pentru doi copii

Trei suflete trăiesc într-o casă construită din pământ galben care stă să se prăbușească în orice moment, țiglele de pe acoperiș cad una câte una, iar visul mamei este să fie alături de copiii ei. Angelica Radu a dus o viața grea alături de soțul ei, care o bătea tot timpul, iar atunci când a adus pe lume un copil cu probleme a alungat-o.

Femeia a încercat să vadă binele, înainte de tot răul pe care l-a îndurat, și a încercat să-și schimbe destinul. Este o mamă eroină care crește doi copii încercați de soartă. Aceasta o crește și pe nepoata ei, care i-a devenit ca propriul copil.

”Ei sunt tot ce am, indiferent că nu stau într-o casă mare, pentru ei aș sta oriunde.

Am mai lipit cu pământ pe aici. Am bătut placajele astea ca să mențină. Aici este un zid făcut de mine ca să astup ușa, l-am zidit și după a bătut placajul ca sa protejeze cât de cât pereții. (n.r Din ce este făcută casa asta?) Din pământ galben și după acoperiș cad țiglele”, a declarat Angelica Radu.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, casa din grajd nu e acasă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La câțiva kilometri de București, mama cu suflet de aur își crește cu greu cei doi copii și se roagă la o viața mai bună pentru ei.

”Ștefan avea doi ani când eu am plecat. Nu-l interesează de boala lui, ba din contră, a trimis vorbă că îi este rușine cu el că este bolnav. Nu vine să vadă copii, nu vine la el cu o eugenie, nu trebuia ceva spectaculos, doar să-l vadă.”,

a spus mama îndurerată.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, suflet de mamă