„Sufletul meu pereche” Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa, în mediul online. Violeta împlinește astăzi 16 ani

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 dec 2023, 13:08

„Sufletul meu pereche” Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa, în mediul online

Sursa: Andreea Marin Facebook

Andreea Marin este extrem de mândră de fiica sa, Violeta. Astăzi, 15 decembrie, Ana Violeta Bănică împlinește 16 ani, iar mama sa a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de două fotografii superbe.

Violeta Bănică este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. Aceasta a împlini azi frumoasa vârstă de 16 ani. Cât de frumoasă este tânăra! 

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din lumea mondenă. Aceasta a debutat ca prezentatoare, iar acum a rămas o mare inspirație pentru multe persoane. 

Mai presus de toate, Andreea Marin este recunoscătoare pentru familia sa, pentru fiica sa, Violeta. Cu ocazia zilei de naștere a acesteia, fosta prezentatoare a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai.. un gând!” a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ștefan Bănică junior, întâlnire emoționantă și neașteptată cu fiul său! „E foarte mișto, vă spun eu”

Violeta a fost subiect de ceartă în mediul online

Nu de mult, Violeta a generat controverse în mediul online, iar mama ei a intervenit imediat pentru a-și apăra fiica.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Recent, Andreea Marin a dorit să împărtășească succesul fiicei sale cu fanii, însă unii dintre aceștia nu au arătat prea mult entuziasm, ci mai degrabă au manifestat invidie.

Mama Violetei se simte extrem de mândră de fiica ei, în urma obținerii unei burse la unul dintre cele mai prestigioase programe de leadership din Statele Unite ale Americii.

Citește și: „Te-ai operat în America?” Silueta Andreei Marin a intrigat tot internetul! Cum a reușit vedeta să ajungă într-o formă de invidiat

Cu toate că bucuria ei a atins apogeul, pare că urmăritorii săi nu au împărtășit aceeași entuziasmare, ci mai degrabă au exprimat diverse comentarii răutăcioase.

Mulți au susținut că succesul fiicei sale se datorează resurselor financiare și influenței pe care a construit-o în mediul online, nu meritelor personale.

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți.

Succes vedetelor!”,  a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

Vedeta i-a luat imediat apărarea fiicei sale.

„Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”, a răspuns  Andreea Marin.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.