„Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare”. Oana Roman este în doliu! Vedeta a pierdut un membru drag de familie

Author: Lavinia Medrea

Vedeta a pierdut un membru drag de familie

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman trece prin momente dureroase după ce a pierdut pe cineva foarte drag din viața ei.

Oana Roman are parte de o perioadă grea în viața ei, după ce unul dintre cei mai importanți membri ai familiei sale s-a stins din viață.

Oana Roman este în doliu

Oana Roman este în doliu după ce și-a pierdut cel mai bun prieten. Este vorba despre Bubble, cățelușul său loial, care a murit în timp ce vedeta se afla în vacanță, în Grecia.

Oana Roman spune că va păstra mereu în sufletul ei momentele frumoase petrecute alături de cel mai loial membru de familie din viața ei.

Citește și: Oana Roman a fost pusă la zid „Niște nebune, bolnave psihic” Ce s-a întâmplat cu vedeta seara trecută

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble

a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu sa fiu lângă el ca să-mi pot lua adio. S-a gândit că probabil despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea!”
, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a rămas fără sprijin

Pe lângă faptul că i-a murit cățelul, Oana Roman a întâmpinat și alte probleme în viața ei.

S-a certat cu sora sa, Catinca Roman, și cu partenerul său, Marius Elisei. Pe lângă asta, a descoperit că femeile care îi făceau curățenie în casă i-au furat diverse lucruri valoroase.

„De ce nu mai am firma de curățenie și de ce haterii bolnavi psihic și-au luat țeapă încercând să mă atace, neștiind care este situația. Precizare privind contractele mele: Nu fac nimic pe barter. Toate contractele mele pe termen lung sunt contra cost și plătesc pentru ele taxe și impozite la stat.

Citește și: Oana Roman, criticată de fani pentru cum se comportă cu fetița „Tu găteai când erai de vârsta Isei?”. Vedeta a surprins pe toată lumea cu răspunsul ei

Firma de curățenie pur și simplu și-a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine.

Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat, drept pentru care cred că voi apela la public pentru a reuși eventual să iau urma anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.