,,Sufletul meu și-a dat un refresh''. Dana Săvuică dezvăluie detalii din viața ei și își prezintă evoluția

Author: Diana Ghita

Dana Săvuică explică după ce principii s-a ghidat de-a lungul vieții

Sursa: Captură YouTube

În cadrul podcastului Ilincăi Vandici, ,,Te Ascult'', Dana Săvuică a explicat după ce principii s-a ghidat în depășirea limitelor

Dana Săvuică a vorbit despre parcursul pe care l-a avut de-a lungul vieții, din care extrage lecții utile în dezvoltarea personală a fiecărui om.

Citește și: Dana Săvuică – biografia unei personalități TV care a inspirat generații întregi. De la o copilărie modestă la succesul înfloritor din televiziune

Dana Săvuică și-a prezentat evoluția 

În primul rând, vedeta a abordat subiectul înțelepciunii, care, după spusele ei, vine la o anumită vârstă, când știm cu adevărat să ne bucurăm de ea și de valoarea ei.

,,Dacă aș fi avut înțelepciunea de acum la 20 de ani eu nu cred că aș fi prețuit-o atât de mult și n-aș fi știut ce să fac cu ea.'', a susținut Dana Săvuică.

De asemenea, ea vine în completarea ideii anterioare, fiind de părere că viața este un proces care ne pregătește pentru ceea ce ne-a fost predestinat.

,,Toată căutarea asta în viață este ca să te duci spre ceea ce ți-a fost hărăzit.'', a spus vedeta.

În continuare, ea a adus în prim plan o învățătură foarte importantă, și anume aceea că nu trebuie să ne lăsăm doborâți, ci să găsim puterea de a ne ridica. Acest lucru este important pentru a putea avansa pe drumul evoluției noastre: 

,,Eu merg pe ideea că orice șut e un pas înainte. E foarte important să ne ridicăm tot timpul.''

Venind vorba de parcursul proprii evoluții de-a lungul vieții, Dana Săvuică a mărturisit faptul că ea se ghidează după latura ei spirituală în luarea oricărei decizii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

,,Eu merg pe instinct și pe suflet.''

, a dezvăluit aceasta.

Citește și: Dana Săvuică s-a împotrivit tatălui și a devenit model: „Îi era teamă de mine ca fată, ca femeie”. Primul moment în care i-a ținut piept a dus-o pe culmile succesului

Dana Săvuică a dezvăluit detalii din viața ei

Tot la nivel spiritual, vedeta a spus că, în căsnicia ei, a trecut printr-o etapă în care simțea că nu mai era ea însăși și că nu se mai regăsea lângă fostul partener.

,,Sufletul meu și-a dat un refresh pentru că a avut o perioadă în care a suferit foarte tare. Am avut o perioadă în căsnicie în care nu mă mai regăseam, nu mai era comunicare, simțeam că drumurile noastre s-au despărțit de ceva timp.'', a adăugat Dana Săvuică.

Tot ea a scos în evidență faptul că nu s-ar mai căsători, căci nu vede semnificația acestui demers, afirmând că este de ajuns să existe o iubire neîngrădită între parteneri:  ,,Nu m-aș mai mărita.

Nu cred în semnătura aia pe hârtie. Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe''.

Totodată, Dana Săvuică a mărturisit că, în prezent, ea are parte de un bărbat în viața ei, care o înțelege și îi dă libertatea de care ea are nevoie.

,,Am găsit un bărbat care mă face să râd, sunt foarte relaxată, nu am stres, nu stau încordată. (...) Mă lasă să-mi fac toate dorințele, ideile și proiectele.'', a declarat vedeta.

Spre final, întrebată care sunt calitățile pe care le apreciază cel mai mult la oamenii din jur, Dana Săvuică a răspuns: ,,Îmi place să fiu înconjurată de oameni care au coloană vertebrală. Prin munca o fac de peste 35 de ani am ajuns în punctul în care să-mi permit luxul să-mi aleg prietenii.(...) Eu merg pe ideea de calitate în viața mea''.

Citește și: „Era ca și cum stăteam cu un străin, în casă”. Dana Săvuică, adevăratul motiv care a dus la divorțul de fostul soț