SUFLEU DE BRANZA
50g unt, 2 linguri faina, 1 cana lapte, 3 oua, 1 cutie crema branza Philadelphia, sare
Se face un sos din unt si faina stinse cu lapte.Se lasa sa dea 2-3 clocote, amestecand mereu, apoi se da la o parte si cand s-a racorit se adauga galbenusurile, branza crema, sarea si albusurile batute spuma.Se amesteca totul si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt si se da sufleul la cuptor.Cand
s-a rumenit putin, se scoate si se serveste cald.

##VIDEO96139##
Ingrediente:

50g unt,
2 linguri faina,
1 cana lapte,
3 oua,
1 cutie crema branza Philadelphia,
sare 


Mod de preparare:
Se face un sos din unt si faina stinse cu lapte. Se lasa sa dea 2-3 clocote, amestecand mereu, apoi se da la o parte si cand s-a racorit se adauga galbenusurile, branza crema, sarea si albusurile batute spuma.

Se amesteca totul si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt si se da sufleul la cuptor. Cand s-a rumenit putin, se scoate si se serveste cald.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reteta trimisa de Irimia Camelia pe concurs.kanald.ro!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.