Suhandan din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul virtual! Iată cum arăta renumita actriță Pelin Abay în urmă cu câțiva ani, când nu recursese încă la intervenții estetice

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2023, 14:32
video Foto(4)

Cine este și câți ani are Suhandan, fiica lui Abbas din serialul Promisiunea! Îndrăgita actriță Pelin Abay nu s-a sfiit să le arate fanilor săi din mediul online cum arăta în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare!

Serialul Promisiunea a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal, cu o poveste impresionantă de viață, cu locații și decoruri de poveste, dar și cu o pleiadă de actori renumiți și tineri extrem de talentați. Printre tinerii actori aflați la început de carieră se numără și frumoasă Pelin Abay, care a dat viață personajului Suhandan, care a jucat magistral și a fost rapid apreciată de telespectatori.

Cine este și câți ani are Suhandan, fiica lui Abbas din serialul Promisiunea

Pelin Abay s-a născut în anul 1993, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație exemplară și posibilitatea de a-și îndeplini marele vis de a-și continuă studiile și de a deveni o actriță renumită. După absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a fost admisă la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, în anul 2015.

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dornică să se afirme și să evolueze în domeniul actoriei, Pelin Abay a debutat pe scena Teatrului de Stat din Istanbul încă din anul 2013 și a devenit din ce în ce mai apreciată și mai cunoscută. Iar în 2018, frumoasă actrița a debutat și pe platourile de filmare ale serialului Patria mea ești tu, în care a jucat rolul Handan. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte a fost producția Promisiunea, în care a filmat între 2019 și 2020 și a întruchipat personajul Suhandan, o tânără ambițioasă si puternică.

Dincolo de platourile de filmare, celebra actrița este și destul de activă în mediul online, mai ales când nu este prinsă în vreun proiect. Aceasta publică deseori imagini inedite din viața ei de zi cu zi și nu s-a sfiit să le arate fanilor săi cum arată în urmă cu zece ani, când a debutat și când nu apelase încât la intervenții estetice.

Mai mult decât atât, Pelin Abay a postat si poze in care si-a făcut apariția fără machiaj, spre marea încântare a publicului. 

Citește și: Viața lui Suhandan este în pericol. Vezi online live episodul 7 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.