Sukran arunca bomba in familia Elibol! Iata la ce gest va recurge femeia, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2019, 09:31

Sukran isi socheaza, din nou, familia. Femeia le da o veste bomba copiilor sai.

Filiz sufera foarte tare de cand mama ei si-a facut aparitia, din nou, in viata ei si a fratilor sai. Filiz stie ca Sukran nu va rezista sa ramana alaturi de familie, si este ingrijorata pentru ca inca o data, fratiorii ei vor suferi dupa mama lor. Cand se asteptau mai putin, Sukran isi socheaza, din nou, familia. Femeia le da o veste bomba copiilor sai. 

 

 

Tulay este devastat cand afla ca nu este insarcinata, asa cum spera. Mai mult, prietena lui Filiz primeste o veste teribila din partea medicilor. Filiz incearca sa-I fie alaturi prietenei sale insa, spre surprinderea ei, Tulay nu este de gasit.

 

 

Baris afla de “jocurile” pe care Cenk le face pe la spatele sau si ia atitudine.

Cemil, in schimb, nu renunta la demersurile pe care le face pentru a-l aresta pe Baris. Cemil ii face o propunere neasteptata lui Baris si, fara sa stea pe ganduri, trece la “atac”. 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.