Şükran Ovalı, procuroarea Derya, din “Secrete de familie” “Sunt mândră de soțul meu!”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 31 ian 2024, 17:31

Serialul “Secrete de familie” poate fi urmărit, în fiecare luni și marți, de la ora 23:30, la Kanal D

Şükran Ovalı, frumoasa actriță care dă viață rolului procuroarei Derya, din îndrăgita producție “Secrete de familie”, care poate fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 23:30, la Kanal D, este mândră de familia sa.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul Secrete de familie! Care sunt noile ore și zile de difuzare! Telespectatorii îl vor urmări de două ori pe săptămână la Kanal D

Şükran Ovalı, despre familia ei

În vârstă de 38 de ani, Şükran este mama a unei fetițe minunate și este căsătorită de 7 ani cu fotbalistul turc Caner Erkin.

Şükran Ovalı se numără printre cele mai admirate și apreciate actrițe din Turcia, aceasta reușind să cucerească inimile publicului prin rolurile interpretate de-a lungul carierei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cu toate că profesia sa presupune multe ore departe de familie, Şükran consideră că are o viață cât se poate de firească.

"Am o viaţă destul de normală. Dincolo de platourile de filmare, timpul rămas mi-l dedic copilului. (…)” a dezvăluit frumoasa actrița pentru publicația Milliyet.

Vorbind despre soțul ei, forbalistul Caner Erkin, actrița a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta: „Sunt mândră de soțul meu! Caner își iubește foarte mult meseria.

Uneori, când lucrurile, pe terenul de fotbal, nu ies așa cum își dorește el, îi reamintesc: <Tu joci alături de 11 oameni, nu ai pierdut singur>”, a dezvăluit aceasta pentru aceeași publicație.

Şükran Ovalı cucerește cu fiecare episod al îndrăgitului serial “Secrete de familie”, actrița interpretând impecabil rolul procuroarei Derya Ihdal, o femeie serioasă și corectă, care nu ezită să își dezvăluie latura sensibilă, atunci când colegii săi trec prin momente de viață dramatice.

Citește și: Ea este marea iubire a carismaticului Serhat din serialul Promisiunea! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Alp Navruz

Serialul “Secrete de familie” va fi difuzat în fiecare zi de luni și marți, de la ora 23:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.