Sukru Ozyildiz, protagonistul noului serial "Steaua sufletului", supranumit "Printul Turciei"! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprins celebrul actor si cu cine se iubeste in realitate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2017, 13:37
video Foto(8)

S-a spus despre el ca e noul "Print al Turciei" si "urmasul" lui Mehmet Akif Alakurt.

Sukru Ozyildiz are 29 de ani, a debutat in showbiz in 2015, dar a strans deja un grup considerabil de fane, care ii vaneaza fiecare pas.


Potrivit publicatiilor mondene din Turcia, brunetul se iubeste cu Sukran Ovali, la randul ei actrita indragita si populara in tara natala, dar si in afara ei. Desi prefera sa fie discreti in fata presei mondene, cei doi nu se sfiesc sa se lase pozati pentru retelele de socializare si nici nu-si neaga iubirea.


Desi Sukru Ozyildiz poate parea doar un barbat frumos, el e si foarte destept, fiind student al Universitatii din Istanbul, Facultatea de Inginerie Mecanica Marina. Chiar daca dupa an a renuntat la aceasta specializare, starul cu corp de sportiv si chip de model nu s-a lasat definitiv de scoala. El s-a inscris la Universitatea Egee, la facultatea de Administratia Afacerilor si a fost plecat chiar in Portugalia cu o bursa Erasmus.


Carismaticul Sukru si-a inceput cariera in modelling, cu o serie de reclame. Decis insa sa devina actor, a facut cursuri si a aparut in serialele "Deep Waters" si "I Still Have a Hope". Nu a stat departe nici de marile ecrane, primul lui film "Neva', fiind lansat in 2013.