Suleyman cade din nou prada bolii! Vezi prin ce chinuri trece sultanul, in aceasta seara, de la 20.00. Nu rata ULTIMELE 4 episoade

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Vazand ca soldatii sai vor sa se retraga din batalie, Baiazid se arunca in lupta insuflandu-le oamenilor sai mult curaj, insa este ranit de catre Murat, fiul lui Selim, si nevoit sa se retraga.

Mihrimah afla de starea grava a lui Baiazid si merge la Suleyman sa-i ceara socoteala pentru decretul dat impotriva lui Baiazid. Apoi aceasta il anunta ca vrea sa divorteze de Rustem. Insa sultanul ii spune raspicat ca nu va permite ca acest mariaj sa se destrame.

In Konya, Selim jubileaza ca a reusit sa castige batalia impotriva fratelui sau, dar e constient ca victoria sa se datoreaza sprijinului primit din partea sultanului.



Retras la Amasya, Baiazid este ranit, insa nu atat de grav precum cred dusmanii sai, pentru ca armura daruita de Hurrem l-a aparat de sageata menita sa-l loveasca in inima. Acesta ii scrie o scrisoare sultanului, in care ii spune ca nu trebuie sa se indoiasca de loialitatea sa, ca nu l-a tradat si ca singura sa lupta este impotriva lui Selim. Insa istoria se repeta ca si in cazul lui Mustafa, iar scrisoarea nu va ajunge la sultan.


Suleyman ii cere lui Selim sa adune armata si, alaturi de trupele lui Sokollu, sa porneasca dupa Baiazid.

Starea de sanatate a sultanului se agraveaza, boala sa recidiveaza din cauza suferintelor acumulate si este indeaproape supravegheat de fiica sa.

Baiazid ajunge la granita cu Imperiul Persan, unde il intampina un mesager al Sahului Tahmasp, care ii spune ca sahul stie de situatia sa si este dispus sa-i ofere sprijin.


Prin ce chinuri trece Suleyman si cum va reactiona acesta cand va afla ca Baiazid este ajutat de catre Sahul Persiei, aflati urmarind un nou episod din serialul "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", la Kanal D, in aceasta seara, de la 20.00.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta